Karosseri kategori: Kofångare, Stötfångaren, Stötfångarbeklädnad, Kofångaren i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Karosseri katalog

Tillverkare av reservdelar för Stötfångarbeklädnad

VAICO Kofångare fram och bak av hög kvalité
VAN WEZEL Kofångare fram och bak av hög kvalité
JP GROUP Kofångare fram och bak av hög kvalité
JOHNS Kofångare fram och bak av hög kvalité
PRASCO Kofångare fram och bak av hög kvalité
Kofångare BLIC bak positivt pris
Kofångare DIEDERICHS bak positivt pris
Kofångare MAGNETI MARELLI bak positivt pris
Kofångare BUGIAD bak positivt pris
Kofångare SIEGEL AUTOMOTIVE bak positivt pris

Kofångaren fram och bak för bil köp billigt online

Stötdämpare är energiabsorberande element som skyddar fordonet från skada i små kollisioner. De är lokaliserade i de främre och bakre delarna av fordonet. Stötdämpare kan ersättas om de är defekta.

Vad du bör veta om byte av stötdämpare

  1. De flesta defekter, såsom sprickor, indenteringar, avskavningar och repor, syns lätt med blotta ögat. Ibland är de indikerade av den felaktiga positionen av enheterna som den huserar, exempelvis framljus. Om anslutningar är trasiga hör du ofta externa ljud från stötdämparen vid körning.
  2. Byte av denna bildelen är en arbetskrävande process som involverar avlägsnandet av många komponenter och satser: kylargaller, framljus och andra komponenter. En ny stötdämpare måste lackeras. Det är omöjligt att göra det effektivt utan rätt utrustning, så detta arbete är därför bäst att anförtro åt specialister vid en servicestation.
  3. Det är bäst att köpa stötdämpare i vår onlinebutik. Vi har ett brett urval av tillbehör och lackeringar. Du kan beställa allt du behöver för bytet i ett och samma paket, vilket gör det möjligt för dig att spara pengar på frakten.
  4. För att förlänga dessa komponenters livslängd är det viktigt att undvika aggressiv körning. Kör över alla typer av hinder varsamt. Torka av ytan med en torr duk. För offroad-körning, installera viltfångare eller ett stötfångarskydd.

Erbjudanden på Stötfångare bildelar