Karosseri kategori: Frontplåt i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Karosseri katalog

Tillverkare av reservdelar för Frontplåt

VAICO Frontplåt av hög kvalité
VAN WEZEL Frontplåt av hög kvalité
JP GROUP Frontplåt av hög kvalité
JOHNS Frontplåt av hög kvalité
PRASCO Frontplåt av hög kvalité
Frontplåt BLIC positivt pris
Frontplåt DIEDERICHS positivt pris
Frontplåt BUGIAD positivt pris
Frontplåt SIEGEL AUTOMOTIVE positivt pris
Frontplåt DPA positivt pris

Frontplåt för bil köp billigt online

Kylarramar används för att fästa värmeväxlaren. De håller även fast stötfångaren och framljusen. Dessa komponenters livslängd är inte specificerad.

Vad du bör veta om att byta ut kylarramar

  1. Symptom vid strukturell skada på kylarramen kan vara ökade hålrum mellan karossens främre element, och svårigheter med att stänga motorhuven. När fordonet rör sig så kan även ett skallrande ljud höras från platsen där kylarramen är belägen.
  2. Komponenten bör bytas ut vid en servicestation, då det är ett arbetsmoment som ofta är krävande och som ibland behöver särskild svetsutrustning. Klämmor kan avlägsnas med en skruvmejsel med platt huvud och bultar - med en spärrskruvmejsel och drivnyckel. När en ny komponent är installerad rekommenderas det att applicera en liten mängd försegling till fästena.
  3. Under arbetets gång är det viktigt att kontrollera de intilliggande komponenternas status, särskilt om reparationen sker efter att fordonet skadats i en olycka. I vår onlinebutik kan du köpa kylarramar och andra komponenter till bra priser. Håll utkik efter kampanjer för att göra din online-shopping ännu mer prisvärd.
  4. Komponentens placering gör att den lätt utsätts för smuts från vägen. För att förlänga metallelementens livslängd är det därför nödvändigt att behandla dem regelbundet med en anti-frätskadeagent. Varsam körning bidrar till att undvika deformation av kylarramen på grund av en skada.

Erbjudanden på Frontplåt bildelar