Reservdelar katalog till AUDI köp billigt
Bilmärke
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Reservdelar som passar AUDI

Vårt urval av premiummärken

STARK reservdelar katalog
BOSCH reservdelar katalog
SACHS reservdelar katalog
SKF reservdelar katalog
VALEO reservdelar katalog
VAN WEZEL reservdelar katalog
MAPCO reservdelar katalog
A.B.S. reservdelar katalog
HELLA reservdelar katalog
ATE reservdelar katalog
MONROE reservdelar katalog
TRW reservdelar katalog
Andra tillverkare från Volkswagen AG

Användbar information angående underhåll och inspektion av AUDIfordon

AUDI har vunnit många förares hjärtan med sina framgångsrika marknadsföringskampanjer och reklamfilmer på TV. Det legendariska backhoppet med 100 Quattro är ännu oförglömligt. Generellt klassas AUDI, tillsammans med BMW och MERCEDES-BENZ, som ett premiummärke. Reklamfilmerna framhäver ofta fordonens sportighet och riktar sig till förare som uppskattar diskret elegans. Vid millennieskiftet var den bayerska biltillverkaren ledande inom interiördesign. Företagets designers strävade efter att förbättra sitt rykte med moderna designkoncept för bilarnas inredning.

Acceptabel haveristatistik för premiumsportbilarna

AUDI-bilar finns representerade i alla fordonsklasser: från småbilar som A1 till sportbilen TT och SUV:en Q7. Den mest sålda fordonsmodellen är mellanstora A4, som efterträdde modellen A80 år 1994. Slitna kopplingar och defekta tändspolar kan ofta noteras i bensinversioner. Vissa ägare av A4:or med dieselmotorer vittnar om utslitna kamremmar. A5-modellen har väldigt få defekter. När du ska köpa ett begagnat fordon bör du komma ihåg att undersöka drivaxeln och hjullagren samt hålla utkik efter porösa bromsledningar.

A3 – en kompakt bil med många defekter

Det kompakta fordonet A3 är ledande i sin klass när det kommer till defekter. Insprutningssystemet orsakade problem i bensinmotorerna fram till år 2005. Modeller tillverkade mellan 2003 och 2004 hade svagheter i sina termostater och vattenpumpar. A6:an (som ersatte AUDI 100 år 1994) har ett rostbenäget avgassystem, hjullager som slits ut efter cirka 20 000 km och ett vevhusventilationssystem som tenderar att börja läcka.

Reservdelar till AUDI – beställ bekvämt och billigt online

Vi är pålitliga återförsäljare av fordonsdelar och säljer billiga reservdelar till modeller från AUDI och andra kända bilmärken. Kvalitet är viktigt för oss. Därför säljer vi endast bildelar från kända leverantörer av reservdelar med originalkvalitet. Beställningsprocessen är enkel. Lägg reservdelarna du behöver i din varukorg, välj din föredragna betalmetod och låt dig överraskas av hur snabbt vi levererar delarna du beställt.

Den mest sålda reservdelen till AUDI