Reservdelar katalog till BMW köp billigt
Bilmärke
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Reservdelar som passar BMW

Vårt urval av premiummärken

STARK reservdelar katalog
BOSCH reservdelar katalog
SACHS reservdelar katalog
SKF reservdelar katalog
VALEO reservdelar katalog
VAN WEZEL reservdelar katalog
MAPCO reservdelar katalog
A.B.S. reservdelar katalog
HELLA reservdelar katalog
ATE reservdelar katalog
MONROE reservdelar katalog
TRW reservdelar katalog
Andra tillverkare från BMW AG

Användbar information angående underhåll och inspektion av BMWfordon

Företaget BMW har länge varit synonymt med sportighet och dynamiskt körbeteende. Nyare modeller visar emellertid upp en kursförändring. Med 2-serien Active Tourer lanserade det München-baserade märket sin första minibuss på marknaden. Den hade framhjulsdrift. Drivaxeln under bilens golv fick tas bort för att skapa mer utrymme i passagerarutrymmet. Bakhjulsdriften som är typisk för BMW ändrades också till framhjulsdrift i 2019 års BMW 1-serie. Många fans ogillar motorn med fyra cylindrar. Miljömedvetna köpare kan glädja sig över den nya motordesignen, vilken signifikant förbättrar bränsleeffektiviteten, medan de som vill ta del av BMW:s klassiska fördelar bör se sig om efter en begagnad modell.

BMW 3-serien – bland de populäraste begagnade fordonen på den tyska marknaden

Med ett brett urval av olika motorer och karosser är modellerna ur 3-serien bland de mest populära begagnade fordonen i Tyskland. Se upp med modellen 320d som sålts utan dieselpartikelfilter. Detta kan dock monteras i efterhand för att bilen ska kunna leva upp till nuvarande utsläppsstandarder. Modellen E90 är mycket robust medan dieselversionen N47:s vevaxel och kamrem kan bli defekta. Bland lyxsedanerna i 7-serien visar modellen E38 upp ökat slitage på bromsarna och utslitna parallellstagsändar. De svaga punkterna i den kompakta 1-serien är insprutningssystemet, slitna parallellstag och porösa bromsledningar.

Typiska fel i begagnade BMW-bilar

Den lyxiga SUV:en X5 brukar ha slitna axelmanschetter, läckor i kylarsystemet och styrväxeln samt en defekt automatväxellåda. De sex cylindrarna i sportiga Roadster Z3 brukar få defekta cylinderhuvudpackningar, cylinderhuvuden och generatorer. Generellt kan ökat slitage på kullederna i den främre axeln och på glödlamporna noteras. Vanliga problem med efterträdaren Z4 är trasiga bränslepumpar, läckande baklyktor och defekta tändspolar.

Köp reservdelar av toppkvalitet online nu

Det krävs ingen stor insats för att reparera din BMW utan att behöva spendera allt för mycket. Vi är en ansedd bildelsbutik som erbjuder drivaxlar, styrdelar, bränslepumpar, partikel-, luft- och oljefilter samt många andra reservdelar av hög kvalitet till utmärkta priser. Kundvänliga betalmetoder, en enkel beställningsprocess, snabba leveranstider och proffsig service innebär att du får produkterna du behöver på nolltid. Beställ dina bildelar online nu för att hålla din begagnade bil i bra skick i många år framöver.

Den mest sålda reservdelen till BMW