Karosseri kategori: Sidospegelglas, Spegelglas yttre spegel, Spegelglas, Backspegel, glas, Sidospegel, glas, Glas till backspegel i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Karosseri katalog

Tillverkare av reservdelar för Spegelglas

FEBI BILSTEIN Glas till backspegel fram vänster höger av hög kvalité
RIDEX Glas till backspegel fram vänster höger av hög kvalité
STARK Glas till backspegel fram vänster höger av hög kvalité
VAN WEZEL Glas till backspegel fram vänster höger av hög kvalité
TOPRAN Glas till backspegel fram vänster höger av hög kvalité
Sidospegelglas SWAG vänster och höger positivt pris
Sidospegelglas JP GROUP vänster och höger positivt pris
Sidospegelglas JOHNS vänster och höger positivt pris
Sidospegelglas HELLA vänster och höger positivt pris
Sidospegelglas TYC vänster och höger positivt pris

Backspegel, glas vänster och höger för bil köp billigt online

Glas till backspeglar gör det möjligt för dig att hålla ett öga på trafiksituationen bakom bilen, tack vare det ökar säkerhetsnivån vid körningen. Det finns inga strikta begränsningar på speglarna livslängd: de byts ut när det är nödvändigt.

Allt du behöver veta för utbytet av glaset till backspeglarna

  1. Komponenter i dåligt skick kan ha sprickor, vara i skärvor, ha slipskador, fläckar eller vara dimmiga. Alla dessa symptom kan du tydligt se.
  2. Du kan i regel byta ut denna bildel på egen hand. Använd extrem försiktighet då komponenterna är bräckliga. Den reflekterande ytan tas bort med ett verktyg i plast utan att behöva demontera hela enheten. Det rekommenderas inte att du använder en skruvmejsel eller andra verktyg av metall då det kan orsaka skador på hållaren.
  3. I de flesta fallen kan du köpa glas till backspeglar separat från själva höljet utan problem. Just nu kan du ta en titt i katalogen som vi har i vår webbutik och göra en beställning online på den produkt som passar just ditt fordon och dess specifikationer. Tänk på att komponenterna endast erbjuds som en sats till vissa fordon.
  4. Om en optisk komponent är trasig så behöver du inte byta ut mer än bara den. Det räcker att köpa en reflekterande del separat till ett bra pris och sedan installera den.
  5. Att försöka göra sig av med isen på de här komponenterna genom att smälta den med en industriell värmepistol är en dålig idé. Temperaturen från luftströmmen är för hög och det kan orsaka sprickor. Försöker man ta bort isen med varmt vatten eller vassa föremål kan samma konsekvenser uppstå. Det är då bättre att använda specialiserade kemikalier, de reducerar dessutom risken för att isen ska återbildas.

Erbjudanden på Sidospegel, glas bildelar