Karosseri kategori: Baklykta, Baklyktor, Baklampa, Baklysen, Baklyse i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Karosseri katalog

Tillverkare av reservdelar för Baklampa

BOSCH Bakljus LED och halogen av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Bakljus LED och halogen av hög kvalité
STARK Bakljus LED och halogen av hög kvalité
VAN WEZEL Bakljus LED och halogen av hög kvalité
TRW Bakljus LED och halogen av hög kvalité
Baklykta VALEO vänster och höger positivt pris
Baklykta JP GROUP vänster och höger positivt pris
Baklykta JOHNS vänster och höger positivt pris
Baklykta HELLA vänster och höger positivt pris
Baklykta TYC vänster och höger positivt pris

Baklysen vänster och höger för bil köp billigt online

Bakljus gör andra trafikanter uppmärksamma på fordonets placering på vägen, dess storlek och förarens avsikt att stanna eller utföra en manöver. Komponenterna har ingen specificerad livslängd.

Vad du bör veta om att byta bakljus

  1. Defekter hos komponenten indikeras ofta av imma på dess hölje, svagt ljus eller att lamporna inte lyser alls. Vid inspektion kan även repor, avskavningar och sprickor synas.
  2. Om du har rätt kunskaper för att arbeta med elektrisk utrustning kan du byta ut lamporna på egen hand. Innan du börjar montera ned dem måste du koppla bort den negativa terminalen från batteriet och ta bort stötfångaren vid behov. När du kopplar bort alla kontakter är det viktigt att vara försiktig så att du inte skadar anslutningspunkterna. Fästdon bör tas bort med skiftnycklar eller tång.
  3. Vid monteringen bör du hålla fast vid proceduren som anges av ditt fordons tillverkare. I de flesta fall bör vissa tätningsmedel appliceras på fordonets karosseri på de ställen där det rör vid komponenten. Detta förhindrar att vatten tränger in i bakljusets hölje eller i passagerar- och bagagerummet.
  4. Belysningselementen kan bytas ut ett i taget eller i par, beroende på behov. Det senare är att föredra om det nya lyset skiljer sig i färg eller andra designaspekter. Glöm inte att byta ut ljusets packning under reparation. Många tillverkare erbjuder bakljus i kit tillsammans med tätningsmedel. På detta sätt behöver du inte slösa tid och energi på att leta efter förseglingar separat i en onlinebutik.
  5. För rengöring av ljusen: använd speciella bilkemikalier och en mjuk trasa.

Erbjudanden på Baklyse bildelar