Karosseri kategori: Dimstrålkastare, Dimst i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Karosseri katalog

Tillverkare av reservdelar för Dimljus

BOSCH Dimljus bak och fram av hög kvalité
STARK Dimljus bak och fram av hög kvalité
VAN WEZEL Dimljus bak och fram av hög kvalité
VALEO Dimljus bak och fram av hög kvalité
METZGER Dimljus bak och fram av hög kvalité
Dimstrålkastare JP GROUP LED och Xenon positivt pris
Dimstrålkastare JOHNS LED och Xenon positivt pris
Dimstrålkastare HELLA LED och Xenon positivt pris
Dimstrålkastare TYC LED och Xenon positivt pris
Dimstrålkastare PRASCO LED och Xenon positivt pris

Dimstrålkastare bak och fram för bil köp billigt online

Dimljus syftar till att lysa upp vägen i dåliga vägförhållanden. De säkerställer att ditt fordon syns i regn, snö och dimma. Dessa komponenters livslängd är inte strikt begränsad.

Vad du bör veta om att byta ut dimljus

  1. Sprickor, repor och avskavningar syns lätt vid besiktning. Att dimljusen är trasiga indikeras ofta av att de flimrar, blinkar eller minskar i styrka. Ibland lyser inte dimljusen alls.
  2. I de flesta fall bör byte av dimljus anförtros åt en servicestation, eftersom åtkomst till de flesta komponenter kräver avlägsnande av kringutrustning (såsom servostyrningspumpen, generatorn och andra enheter) och ibland av stötfångaren. Utan lämpliga färdigheter kan nedmontering av dessa bli väldigt svårt.
  3. Om komponenterna var installerade nyligen och ingen av dem har skadats av grus, stötar eller på grund av en olycka, så räcker det med att bara byta ut den defekta lampan. Däremot så bör du köpa dimljus i set om behovet av byte beror på långvarig drift och utslitning av naturliga orsaker, ackompanjerat av minskning av ljusstyrka.
  4. För att undvika för tidig skada på dimljusen bör du regelbundet rengöra deras yta med en fuktig mjuk trasa och speciella kemiska agenter. I vår katalog hittar du även en särskild skyddande film som förhindrar sprickor och repor.

Erbjudanden på Dimst bildelar