Reservdelar katalog till FORD köp billigt
Bilmärke
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Reservdelar som passar FORD

Vårt urval av premiummärken

STARK reservdelar katalog
BOSCH reservdelar katalog
SACHS reservdelar katalog
SKF reservdelar katalog
VALEO reservdelar katalog
VAN WEZEL reservdelar katalog
MAPCO reservdelar katalog
A.B.S. reservdelar katalog
HELLA reservdelar katalog
ATE reservdelar katalog
MONROE reservdelar katalog
TRW reservdelar katalog

Användbar information angående underhåll och inspektion av FORDfordon

Trots att den amerikanska fordonstillverkaren FORD dominerat den brittiska bilmarknaden i över 100 år har samma nivå av popularitet aldrig kunnat uppnås i övriga Europa. Detta beror delvis på att bilarnas prestanda varit bristfällig, vilket förbättrats avsevärt de senaste åren. Enligt den tyska bilklubben ADAC gick 50 av 1 000 Mondeos sönder år 2005, medan det år 2012 endast var 5 stycken. Tack vare det enorma utbudet av begagnade FORD-bilar på marknaden hittar du garanterat en som passar dig. Om du känner till de vanligaste defekterna hos specifika modeller och vet var du hittar billiga reservdelar av hög kvalitet är FORD ett bra val.

Populära FORD-modeller och deras typiska problemområden

Den lilla bilen Ka, som lanserades år 1996, fick uppmärksamhet på grund av sin ovanliga design som lyckades vara söt utan att vara tillgjord. Begagnade fordon som tillverkats före år 2000 har ofta problem med sina avgassystem. Ägare av modeller som tillverkats före år 2006 måste ofta hantera problem med rost. Andra saker att se upp med är axelproblem och ökat bromsslitage. Familjefordonet S-MAX är känt för sin rymliga interiör. Vanliga problemområden i modeller tillverkade före år 2009 är turboladdaren och dieselpartikelfiltren. Andra vanliga tecken på slitage är utslitna parallellstagsändar och defekta glödlampor.

Kuga och Fiesta är bilbesiktningens FORD-favoriter

Den kompakta minibussen C-MAX har ofta elektriska problem, såsom trasiga varningslampor eller defekt centrallåssystem. Att ta bort pollenfiltret är ett särskilt pillrigt arbete. SUV:en Kuga får toppbetyg när det kommer till enkelt underhåll. En defekt luftmassemätare är ett vanligt problem. Den lilla bilen Fiesta, som tillverkats sedan år 1976, är en favorit på bilbesiktningen. Förutom ökat slitage på glödlamporna eller slitna kemremmar och oljetätningsringar finns inget att klaga på. Ägare av FORD Escort-bilar bör hålla koll på drivaxeln, överdriven oljekonsumtion och korrosion.

Köp högkvalitativa reservdelar till FORD online nu

Du kan ofta rusta upp en FORD med hjälp av billiga reservdelar. Som återförsäljare av högkvalitativa delar för reparation av vattenpumpar, vattenkylare, ljuddämpare, bromstrummor och andra förbrukningsartiklar vill vi ge våra kunder chansen att beställa delar till fyndpriser bekvämt från vår webbutik. Att handla hos oss är enkelt, leveransen går snabbt och om du vill kan du ta hjälp av vårt expertteam för att få detaljerad rådgivning.

Den mest sålda reservdelen till FORD