Karosseri kategori: Sidolampa, Blinkersglas, Framblinkers och bakblinkers i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Karosseri katalog

Tillverkare av reservdelar för Framblinkers och bakblinkers

BOSCH Blinkersglas fram höger av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Blinkersglas fram höger av hög kvalité
RIDEX Blinkersglas fram höger av hög kvalité
STARK Blinkersglas fram höger av hög kvalité
VAN WEZEL Blinkersglas fram höger av hög kvalité
Sidolampa VALEO bak vänster positivt pris
Sidolampa SWAG bak vänster positivt pris
Sidolampa JP GROUP bak vänster positivt pris
Sidolampa JOHNS bak vänster positivt pris
Sidolampa HELLA bak vänster positivt pris

Blinkers vänster och höger för bil köp billigt online

Blinkers informerar andra trafikanter om förarens intentioner att starta, stanna, byta körfält eller köra om. Det finns ingen specificerad livslängd för dessa element.

Vad du bör veta om att byta ut blinkers

  1. Det främsta symptomet på defekta blinkers är brist på respons vid aktivering. Defekta blinkers kan även lysa med ett konstant ljus utan att blinka. Om dess glödlampor bränns ut ofta kan det vara nödvändigt att genomföra en felsökning. Om sprickor och flisor är synliga på delarna rekommenderas det att byta ut dem.
  2. För att få ny delar installerade rekommenderas att kontakta specialister på en verkstad. Proceduren varierar beroende på fordonets märke och modell. I synnerhet kan demontering av ratten krävas. Detta arbete bör utföras med största noggrannhet, eftersom det under montering är viktigt att installera förarens krockkudde korrekt.
  3. Dessa delar ersätts vanligtvis en åt gången, efter behov. Om du beslutar dig för att installera komponenterna som skiljer sig i färg från dina gamla är det bäst att köpa blinkers som ett kit.
  4. För att förhindra värmeskador på höljet och reflektorn bör du enbart installera glödlampor med en effekt som fordonstillverkaren tillåter.
  5. Smuts avlägsnas med en mjuk trasa utan rengöringsmedel. Du kan även använda speciella kemiska medel för rengöring av glas.

Erbjudanden på Sidolampa bildelar