Reservdelar katalog till VW köp billigt
Bilmärke
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Reservdelar som passar VW

Vårt urval av premiummärken

STARK reservdelar katalog
BOSCH reservdelar katalog
SACHS reservdelar katalog
SKF reservdelar katalog
VALEO reservdelar katalog
VAN WEZEL reservdelar katalog
MAPCO reservdelar katalog
A.B.S. reservdelar katalog
HELLA reservdelar katalog
ATE reservdelar katalog
TRW reservdelar katalog
TYC reservdelar katalog
Andra tillverkare från Volkswagen AG

Användbar information angående underhåll och inspektion av VWfordon

Tysklands största fordonstillverkare lockar till sig många bilköpare med sitt omfattande modellutbud. Faktumet att nästan var sjätte passagerarfordon i Europa är en Volkswagen är en god anledning att köpa en, eftersom det innebär att du kan hitta ett brett urval av reservdelar till låga priser i jämförelse med andra fordonstillverkare. Att köpa reservdelar till modeller som är 20 år eller äldre är oftast inget problem. Efter att produktionen av VW Phaeton upphörde i mars år 2016 har världens näst största biltillverkare inte haft mycket att erbjuda förare som föredrar lyxiga fordon.

Vanliga svagheter hos små och kompakta Volkswagen-fordon

Stadsbilen Lupo lanserades på marknaden år 1998 med köpare som ville ha små och billiga bilar som målgrupp. I begagnade versioner av dessa tyska småbilar förekommer ofta defekter i vindrutetorkarnas mekanismer, de elektriska fönsterhissarna eller soltaken. I modellen Polo, som är en bästsäljande liten bil i Tyskland, är dörrtätningarna, handbromsspaken, bromsslangarna och avgassystemet ofta i behov av reparation. Modellen Golf, som är Tysklands populäraste kompakta fordon och vardagsbil, har känsliga bromskomponenter och ett avgassystem som ofta går sönder. Detta gäller särskilt den tredje och fjärde generationen. I nyare modeller orsakar elektroniken ofta problem.

Saker att tänka på när du ska köpa en begagnad VW Passat eller liknande bilar

Modellen Passat används ofta som företagsbil och dess bromsar uppvisar generellt ett signifikant märkbart slitage. De tvärgående länkarna och längsgående länkarmarnas lager behöver också undersökas. Modellen Bora har problem med tätningarna i spolarsystemet, trasiga bränslemätare och lås som behöver lagas. Ägare av Touran-bilar upplever ofta problem med utslitna hjulnav, hjullager, bromsbelägg och bromsskivor samt defekta turboladdare.

Köp reservdelar av premiumkvalitet till VW-fordon online

Som erfaren leverantör av bildelar är vi angelägna om att snabbt kunna förse våra kunder med prisvärda delar till VW-fordon. Vi har ett stort utbud av oumbärliga bildelar i lager som vi levererar till dig kort efter din beställning. Vi säljer kvalitetsdelar med imponerande tillförlitlighet och livslängd från välkända tillverkare. I vår webbutik kan du med några få klick hitta alla fordonsdelar du behöver: från servopumpar och drivaxlar till spännrullar, styrrullar och bränslepumpar för olika modellserier som gör att du kan reparera din bil billigt.

Den mest sålda reservdelen till VW