Reservdelar katalog till TOYOTA köp billigt
Bilmärke
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Reservdelar som passar TOYOTA

Vårt urval av premiummärken

STARK reservdelar katalog
BOSCH reservdelar katalog
SACHS reservdelar katalog
SKF reservdelar katalog
VALEO reservdelar katalog
VAN WEZEL reservdelar katalog
MAPCO reservdelar katalog
A.B.S. reservdelar katalog
HELLA reservdelar katalog
MONROE reservdelar katalog
TRW reservdelar katalog
FEBI BILSTEIN reservdelar katalog
Andra tillverkare från Toyota Motor Corporation

Användbar information angående underhåll och inspektion av TOYOTAfordon

Biltillverkaren TOYOTA har gjort sig ett namn tack vare sin miljömedvetenhet och sina pålitliga bilar. Det japanska märket har tidigare haft rykte om sig att vara ett förnuftigt men tråkigt val, men i och med företagets nya och mer vågade designansats håller detta på att förändras. Samtidigt kan den japanska gruppen erbjuda tekniskt avancerade fordon till förhållandevis låga priser tack vare deras innovativa produktionssystem, vilket gjort företaget till den största fordonstillverkaren i världen.

TOYOTA – stadiga fordon med få svagheter

Modellen Corolla är ett av världens mest sålda fordon och har förknippats med hållbarhet och pålitlighet i årtionden. Dieselmodellen med common rail-system har ibland defekta turboladdare eller problem med sina högtryckspumpar. År 1997 släpptes Prius: den första storskaliga produktionsmodellen med hybridmotor på marknaden. Detta bensinelektriska hybridfordon är relativt problemfritt, men några vanligt förekommande problem är urladdade startbatterier, överdrivet höga förluster av kylmedel i luftkonditioneringen samt defekta glödlampor. Inspektioner av den lilla stadsbilen TOYOTA Yaris tenderar att uppvisa omfattande slitage på bromsar och kopplingar samt defekta tändlås och strålkastare.

Problem med Auris, Avensis och andra modeller

Den mellanstora modellen Avensis, som lanserades år 1997 som en efterträdare till Carina, hade ett gott rykte om sig. Katalysatorn tenderar att vara en svag punkt, speciellt i modeller med D-CAT. Andra problem förare bör vara medvetna om är rostiga batteriklämmor och monteringar i motorrummet. I begagnade, kompakta SUV:ar av modellen RAV4 måste axellederna kontrolleras när du regelbundet kör i terräng. Kopplingsdelarna bör också kontrolleras noggrant. I den kompakta modellen Auris är tidigt utslitna bromsskivor och trasig startspärr vanliga problem.

Köp reservdelar till TOYOTA billigt

Trots att fordonen från denna hybridpionjär sällan går sönder är delarna som krävs för att fixa ett fel ofta ganska dyra. Vi har länge varit en kundvänlig leverantör av reservdelar för fordon och erbjuder axelmanschetter, batterier, kamremmar, filter, motorpackningar, luftfilter, hydrauliska filter samt andra fordonsdelar till relativt låga priser. Delarna vi erbjuder har alltid hög kvalitet. Vi säljer endast reparationsdelar från välkända märken vars komponenter är kända för sin funktionalitet och långa hållbarhet. Säkra betalningar, snabba leveranser och hjälpsam kundtjänst är bara några anledningar till att du kommer bli nöjd när du beställer från oss.

Den mest sålda reservdelen till TOYOTA