Karosseridelar, belysning, speglar kategori: Grill komplett, Grill i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Karosseridelar, belysning, speglar katalog

Top Karosseridelar, belysning, speglar bilreservdelar
Original Kylargrill till din bil

Tillverkare av reservdelar för Kylargrill

BOSCH Kylargrill av hög kvalité
VAICO Kylargrill av hög kvalité
VAN WEZEL Kylargrill av hög kvalité
TOPRAN Kylargrill av hög kvalité
JP GROUP Kylargrill av hög kvalité
Grill komplett JOHNS positivt pris
Grill komplett HELLA positivt pris
Grill komplett PRASCO positivt pris
Grill komplett BLIC positivt pris
Grill komplett DIEDERICHS positivt pris

Grill komplett för bil köp billigt online

Kylargaller är delen som skyddar en kylare från mekanisk skada orsakad av splitter och andra främmande objekt. Det förhindrar kontamination av kylarens yttre lager. Genom att styra om luftflödet förbättrar kylargallret kylarens funktion. Den fyller också en estetisk funktion. Denna delen har inget definierad livslängd och behöver därför bara bytas ut om den går sönder eller om du vill ändra fordonets utseende.

Viktig information om kylargaller

  1. Skador på kylargallret, såsom sprickor, trasiga fästen och deformationer är oftast bara synliga vid inspektion. Ett annat tecken på skada är ett skallrande läte från delen vid körning.
  2. Svårigheten med att installera ett nytt kylargaller beror på hur den är fäst. Det är en relativt simpel process om kylaren är fastsatt med bultar eftersom de då kan lösgöras och klämmor klämda från utsidan. Däremot kräver åtkomst till fästena i vissa fall att bumpern avlägsnas. Eftersom detta är relativt svårt rekommenderas att du besöker en verkstad om du inte har tidigare erfarenhet av denna typ av arbete.
  3. Innan du köper ett kylgaller, hitta lämpliga fästdon i vår katalog. Du kan även vilja installera ett när för utökat skydd.
  4. Kylargallret bör inte göras rent med en torr duk för att undvika repor. Om du behöver avlägsna komponenten vid reparation bör du linda in skruvmejseln med en mjuk duk.

Erbjudanden på Grill bildelar