Motor kategori: Packbox vevaxel i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Packbox vevaxel

BOSCH Vevaxeltätning av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Vevaxeltätning av hög kvalité
VAICO Vevaxeltätning av hög kvalité
TOPRAN Vevaxeltätning av hög kvalité
ELRING Vevaxeltätning av hög kvalité
Packbox vevaxel SWAG positivt pris
Packbox vevaxel JP GROUP positivt pris
Packbox vevaxel JAPANPARTS positivt pris
Packbox vevaxel BLUE PRINT positivt pris
Packbox vevaxel REINZ positivt pris

Vevaxeltätning för bil köp billigt online

Vevaxeltätningar ser till att motorn är lufttät. De förhindrar oljeläckage från motorn där vevaxeln sticker ut från cylinderblocket. Komponenterna bör bytas ut i takt med att de slits, eller tillsammans med kopplingen.

Vad du bör veta om att byta ut vevaxelstätningar

  1. När oljetätningen går sönder så kommer du till en början märka av oljefläckar i motorutrymmet, och oljenivån kommer sjunka. Om du inte byter ut komponenten i tid kommer konsekvenserna bli allvarligare. Till exempel så kan olja på kamremmen orsaka deformation av ventilerna eller till och med skada på motorpistongerna. Om olja hamnar på växelns friktionsfoder kommer motorkraften minska och bränslekonsumtionen öka.
  2. För att få åtkomst till dessa bildelar kan många enheter behöva avlägsnas, såsom växellådan och ventilstyrningen. Att avlägsna tätningar kräver särskild utrustning. Det är därför bättre att anförtro detta arbete åt professionella.
  3. Innan du köper vevaxelstätningar, kontrollera om deras läckage har orsakat någon skada. Du kan behöva installera nya ventiler, en ny kamrem, topplockspackning och andra komponenter. Du har möjlighet att köpa dem till ett billigt pris i vår butik.
  4. För att säkerställa att komponenten får en lång livslängd är det viktigt att den installeras korrekt. Dess haveri kan orsakas av ökat tryck från vevhusgaserna, eller långvarig parkering utomhus.

Erbjudanden på Packbox vevaxel bildelar