Motor kategori: Vattenpumpar i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Vattenpumpar

BOSCH Vattenpumpar av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Vattenpumpar av hög kvalité
RIDEX Vattenpumpar av hög kvalité
MAPCO Vattenpumpar av hög kvalité
VAICO Vattenpumpar av hög kvalité
Vattenpumpar SKF positivt pris
Vattenpumpar STARK positivt pris
Vattenpumpar VALEO positivt pris
Vattenpumpar TOPRAN positivt pris
Vattenpumpar SWAG positivt pris

Vattenpumpar för bil köp billigt online

Vattenpumpar garanterar att kylarvätskan cirkuleras i kylsystemet. Den genomsnittliga livslängden på dem är 100,000 till 120,000 km.

Vad du behöver veta om byte av vattenpump

  1. Om vattenpumpen slutar fungera kan de indikeras av underliga ljud då motorn är igång. Dessutom innebär det ofta att det är läckage av kylarvätska. Detta leder till att motorn överhettas vilket varnas av varningslampan på instrumentbrädan. Dessutom kan en otäck lukt ta sig in i passagerarutrymmet och ånga - under huven.
  2. Delen bör bytas ut på en verkstad. Detta på grund av det faktum att det ofta är en massa andra delar som behöver avlägsnas för att komma åt delen. Fästena bör dras åt med en momentnyckel med uppsikt på det rekommenderade vridmomentet.
  3. Om komponenten drivs av drivremmen ska enheten inspekteras varje gång bältet byts ut. Installationen av en ny pump behövs ofta. Många tillverkare erbjuder dessa komponenter i satser som är relativt billiga. I vår onlineshopp kan du köpa vattenpumpar separat eller tillsammans med remskivor och andra komponenter till drivbältet. Rimliga priser och regelbundna kampanjer hjälper dig att spara pengar.
  4. Efter att delen har installerats är det bra att fylla på systemet med ny kylarvätska,
  5. Använd högkvalitativ kylarvätska och byt ut den i god tid. De typer av kylarvätska som är lämplig att använda specificeras i fordonets manual. Använd aldrig outspätt vatten. Dessutom, om du märkt av vätska i huven kontakta genast en verkstad för att laga läckan. Detta förbättrar inte bara livslängden på pumpen men också på motorn.

Erbjudanden på Vattenpumpar bildelar