Motor kategori: Topplockskåpa, Ventilkåpor i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Ventilkåpa

FEBI BILSTEIN Ventilkåpa av hög kvalité
RIDEX Ventilkåpa av hög kvalité
MAPCO Ventilkåpa av hög kvalité
VAICO Ventilkåpa av hög kvalité
STARK Ventilkåpa av hög kvalité
Topplockskåpa TOPRAN positivt pris
Topplockskåpa ELRING positivt pris
Topplockskåpa SWAG positivt pris
Topplockskåpa METZGER positivt pris
Topplockskåpa JP GROUP positivt pris

Topplockskåpa för bil köp billigt online

Topplockskåpan används för att skydda motorvalven från smuts och fukt. Den hindrar även oljestänk i motorrummet. Biltillverkare specificerar ingen exakt livslängd för denna del, men den bör bytas ut så snart tätheten går förlorad.

Vad du bör veta om byte av topplockskåpa

  1. Om komponenten deformeras eller spricker är det ofta ett resultat av motoröverhettning. I detta fall tänds motsvarande varningslampa på kontrollpanelen. Skadan kan upptäckas i samband med en schemalagd inspektion av enheten. Dessutom kan en kraftig minskning av oljenivån i systemet ske.
  2. För att få en ny komponent installerad bör du kontakta en bilreparatör. Komponenten bör installeras med hjälp av en momentnyckel och strikt följa det moment som specificeras av tillverkaren.
  3. Innan du beställer en topplockskåpa i vår onlinebutik bör du kontrollera om om någon packning levereras tillsammans med den. Detta eftersom en ny packning bör användas vid installation av en ny kåpa. I vissa fall säljs packningen separat till ett lågt pris, i andra fall tillsammans med topplockskåpan.
  4. Det är rekommenderat att genomsöka lock efter defekter vid varje underhåll. Var mycket försiktig när du arbetar i motorrummet. Även en liten påverkan på komponenten kan spräcka den.

Erbjudanden på Ventilkåpor bildelar