Motor kategori: Packning oljetråg, Packningssats oljetråg i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Oljetrågspackning

FEBI BILSTEIN Oljetrågspackning av hög kvalité
RIDEX Oljetrågspackning av hög kvalité
VAICO Oljetrågspackning av hög kvalité
STARK Oljetrågspackning av hög kvalité
VAN WEZEL Oljetrågspackning av hög kvalité
Packning oljetråg TOPRAN positivt pris
Packning oljetråg ELRING positivt pris
Packning oljetråg SWAG positivt pris
Packning oljetråg METZGER positivt pris
Packning oljetråg JP GROUP positivt pris

Packning oljetråg för bil köp billigt online

Oljetrågspackningar är avsedda att säkerställa täthet mellan oljetråget och motorns cylinderblock. Det finns ingen specificerad livslängd för komponenterna. De bör bytas ut varje gång oljetråget tas bort.

Vad du bör veta om byte av oljetrågspackningar

  1. En trasig packning indikeras ofta av oljeläckage. Det kan märkas på oljefläckar i motorutrymmet. Om smörjmedlet hamnar på varma delar i avgassystemet kan även rök och en bränd lukt produceras.
  2. Om du varken har en billyft, smörjgrop eller någon erfarenhet av bilreparationer bör du besöka specialister på en verkstad för att byta ut komponenten. Arbetet är ofta krävande. För att få åtkomst till komponenten kan demontering av stänkskärmar och motorns skyddsplåt bli nödvändigt. För detta ändamål används vanligtvis ett svängjärn och hylsor i korrekt storlek. Oljetråget avlägsnas med en skruvmejsel. Återstoden av den gamla tätningen måste noggrant avlägsnas från dess monteringsfäste.
  3. Vid utförandet av arbetet är det rekommenderat att även byta ut oljefiltret och motoroljan. Du kan köpa oljetrågspackningar, smörjmedel och filter snabbt och enkelt i vår onlinebutik. Vi erbjuder rimliga priser och regelbundna kampanjer.
  4. För att förlänga den nya komponentens livslängd är det tillräckligt att endast använda den olja som rekommenderas av fordonstillverkaren, hålla koll på dess nivå och byta ut den i tid. Smörjmedlet förlorar sina egenskaper efter i genomsnitt 10 000–15 000 km körsträcka.
  5. Det är viktigt att regelbundet inspektera även andra delar av smörjsystemet, särskilt när främmande ljud hörs från motorn.

Erbjudanden på Packningssats oljetråg bildelar