Bromssystem kategori: Hjulbromscylinder i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Bromssystem katalog

Tillverkare av reservdelar för Hjulbromscylinder

BOSCH Hjulbromscylinder bak höger av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Hjulbromscylinder bak höger av hög kvalité
A.B.S. Hjulbromscylinder bak höger av hög kvalité
RIDEX Hjulbromscylinder bak höger av hög kvalité
MAPCO Hjulbromscylinder bak höger av hög kvalité
Hjulbromscylinder VAICO fram vänster positivt pris
Hjulbromscylinder BREMBO fram vänster positivt pris
Hjulbromscylinder ATE fram vänster positivt pris
Hjulbromscylinder STARK fram vänster positivt pris
Hjulbromscylinder TRW fram vänster positivt pris

Hjulbromscylinder bak och fram för bil köp billigt online

Hjulbromscylindern säkerställer att bromsbackarna pressas mot trumman när bromspedalen trycks ned. Dess genomsnittliga livslängd är 100 000–150 000 km.

Vad som är viktigt att veta om byte av en hjulbromscylinder

  1. En defekt hjulbromscylinder indikeras av att bilen drar åt ena sidan vid bromsning. Dessutom kan bromseffektiviteten minska och det kan krävas mer kraft än vanligt för att trycka ned pedalen.
  2. Installation av en ny komponent bör anförtros professionella då arbetet kräver stor noggrannhet. Efteråt måste systemet avluftas. För demontering av komponenten kan det behövas en hylsnyckel, en skruvmejsel, en skiftnyckel, en ringnyckel och en öppen ringnyckel eller andra verktyg beroende på fordonets design.
  3. Installation av komponenten innebär applicering av ett speciellt smörjmedel. Smörjmedlet bör behålla sina ursprungliga egenskaper vid temperaturer upp till 200 °C eftersom monteringen värms upp betydligt under drift.
  4. I regel byts arbetsvätskan och damaskerna ut tillsammans med denna komponent.Damasker säkerställer systemets täthet och bör därför alltid vara i gott skick.
  5. Tack vare det breda urvalet av produkter i vår onlinebutik kan du enkelt beställa en hjulbromscylinder som passar ditt fordons specifikationer till ett rimligt pris. Det är bäst att byta ut komponenterna parvis på båda sidor om en axel då deras livslängd är ungefär densamma. I vår onlinebutik kan du köpa två hjulcylindrar på en gång till ett billigt pris och spara pengar på leveransen.
  6. Byte av arbetsvätska inom föreskrivna intervaller hjälper till att förlänga komponentens livslängd. Arbetsvätskan har, bland annat, en smörjande funktion och minskar den destruktiva påverkan från metalldamm som på grund av slitage på friktionsdelar kan leda till förslitningsskador.

Erbjudanden på Hjulbromscylinder bildelar