Bromssystem kategori: Bromsslangar i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Bromsslangar

BOSCH Bromsslang fram vänster av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Bromsslang fram vänster av hög kvalité
A.B.S. Bromsslang fram vänster av hög kvalité
RIDEX Bromsslang fram vänster av hög kvalité
MAPCO Bromsslang fram vänster av hög kvalité
Bromsslangar VAICO fram höger positivt pris
Bromsslangar BREMBO fram höger positivt pris
Bromsslangar ATE fram höger positivt pris
Bromsslangar STARK fram höger positivt pris
Bromsslangar TRW fram höger positivt pris

Bromsslang bak och fram för bil köp billigt online

Bromsslangar är delar som förser pumpad bromsvätska till cylindrar eller bromsok. Den genomsnittliga livslängden på dessa bildelar är 100,000 km eller 5 år oavsett miltal då gummit de är tillverkade av försämras med tiden.

Det du behöver veta för att byta ut bromsslangar

  1. En felaktig komponent visar sig vanligtvis genom att följande symptom uppstår: fordonet drar åt ett håll när du bromsar in, du behöver ta i mer än vanligt när du trycker ned bromspedalen, arbetsvätska läcker. Efter långtidsparkering kan spår av läckage synas under fordonet i områden kring bromsledningarna. Komponenterna bör undersökas varje gång du byter ut bromsklossar eller bromsbackar - ungefär mellan 25,000 - 30,000 km miltal.
  2. De här bildelarna bör enbart bytas ut vid en bilverkstad. Efter utbytet behöver bromsarna dräneras. Kom ihåg: även de minsta misstagen man gör vid reparationen av bromssystemet kan leda till att bromsarna inte fungerar, vilket i sin tur kan leda till olyckor på vägarna.
  3. Komponenterna ska bytas ut som sats. Om en slang slitits ut så har troligtvis de andra också gått sönder. När du beställer bromsslangar i en webbutik behöver du komma ihåg att se till att de stämmer överens med bilens specifikationer. Om du är tveksam över om du valt korrekt så kan du alltid kontakta specialisterna som jobbar vid vår kundtjänst online för att få mer information.
  4. Du bör se till att välja ut reservdelar beroende på de förhållanden du använder bilen i, detta är ett bra sätt att förebygga att fel uppstår i förtid. Konventiella gummislangar är till exempel anpassade för lägre belastningar än vad förstärkta är. Det är även viktigt att arbetsvätskan motsvarar den förväntade belastningen på bromssystemet. Se till att du tar reda på hur ofta den behöver bytas ut. Se till att komponenten inte vrids vid monteringen.

Erbjudanden på Bromsslangar bildelar