Hjulupphängning och armar kategori: Krängningshämmarstag, Stabiliseringsstag, Stabstag, Klapperstag, Pendelstag, Länk krängningshämmare i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Hjulupphängning och armar katalog

Tillverkare av reservdelar för Stabstag

FEBI BILSTEIN Länk krängningshämmare fram vänster av hög kvalité
A.B.S. Länk krängningshämmare fram vänster av hög kvalité
RIDEX Länk krängningshämmare fram vänster av hög kvalité
MAPCO Länk krängningshämmare fram vänster av hög kvalité
VAICO Länk krängningshämmare fram vänster av hög kvalité
Krängningshämmarstag SKF fram höger positivt pris
Krängningshämmarstag STARK fram höger positivt pris
Krängningshämmarstag MONROE fram höger positivt pris
Krängningshämmarstag TRW fram höger positivt pris
Krängningshämmarstag TOPRAN fram höger positivt pris

Klapperstag fram och bak för bil köp billigt online

Krängningshämmare är komponenter till fjädringen som försäkrar fordonets manövrerbarhet, stabilitet och styrning. De ger en flexibel koppling mellan stabiliseringsstaget och styrhjulet eller hjulnavet. De ger begränsad rörlighet till de delar som kopplats samman och har även en dämpande funktion. De här bildelarna bör bytas ut var 30,000 till 50,000 km.

Det du behöver veta för att byt ut krängningshämmare

  1. När de här komponenterna går sönder så påverkar det främst fordonets väghållning: bilen kan dra åt ett håll eller bli mindre stabil vid svängning. Vid manövrering och inbromsning kan fordonets kaross svänga allt för mycket. När fordonet åker över gupp eller ojämna ytor så kan knackande ljud höras från stötdämparna.
  2. Det är bäst att byta ut de här komponenterna vid en bilverkstad: arbetet är ganska tungt och kräver att man ställer bilen på en lyft eller över en smörjgrop.
  3. Det rekommenderas också att du byter ut länkarmsbussningar som fäster komponenten till fordonets botten eller underrede. Precis som hämmare arbetar de under aggressiva omständigheter och utsätts för konstanta vibrations belastningar samt en frätande miljö.
  4. De här bildelarna behöver bytas ut i par per axel. För att spara pengar vi köpet av reservdelarna bör du lägga en beställning av krängningshämmare i vår webbutik. Prisvärda priser, flera kampanjer och möjligheten för att få gratis leverans kommer hjälpa dig reparera bilen på ett bättre och billigare sätt.
  5. Komponenternas livslängd beror till stor del på fordonets driftsförhållanden. För att undvika att behöva byta ut dem i förtid bör du kör säkert och försiktigt, sakta ned när du kör på ojämna vägar och pölar, du bör därtill inte överbelasta lastutrymmet. Köp endast högkvalitativa komponenter och överlåt installationen till proffs.

Erbjudanden på Pendelstag bildelar