Hjulupphängning och armar kategori: Bärarm, Momentstag, Länkarmssats, Länkarm hjulupphängning i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Hjulupphängning och armar katalog

Tillverkare av reservdelar för Länkarmssats

FEBI BILSTEIN Bärarm vänster och höger av hög kvalité
A.B.S. Bärarm vänster och höger av hög kvalité
RIDEX Bärarm vänster och höger av hög kvalité
MAPCO Bärarm vänster och höger av hög kvalité
VAICO Bärarm vänster och höger av hög kvalité
Bärarm SKF bak och fram positivt pris
Bärarm STARK bak och fram positivt pris
Bärarm MONROE bak och fram positivt pris
Bärarm TRW bak och fram positivt pris
Bärarm TOPRAN bak och fram positivt pris

Länkarm hjulupphängning bak och fram för bil köp billigt online

Länkarmar ser till att hjulet hamnar i rätt position i relation till fordonets kaross. Dessa komponenter används för att koppla samman andra delar som hör till fjädringssystemet med karossen eller ramen. De gör det möjligt för hjulet att röra sig vertikalt i förhållande till karossen. Komponenterna absorberar delvis svängningarna som uppstår när du kör över gupp. Den genomsnittliga livslängden för dessa komponenter är ungefär 60,000 - 80,000 km.

Vad du behöver veta för utbytet av länkarmar

  1. Att en komponent är felaktig visar sig oftast i form av att knackningar och gnisslande ljud uppstår från fordonets underrede, detta händer i synnerhet när karossen rör sig vertikalt. Fordonet kan dra åt ett håll när du kör. Ratten kan dessutom bli felinställd, vilket du kan upptäcka genom vibrationer när du vrider på ratten samt ojämnt slitage av däcken. Styrning och manövrering försämras.
  2. Hur själva utbytet av komponenten går till beror på komponentens typ. De här bildelarna har vanligtvis två, tre eller fyra fästpunkter. De kan även kopplas till andra delar som hör till fjädringen med hjälp av bussningar eller kulleder. Om de är konstruerade på det viset kan arbetsprocessen vara annorlunda.
  3. Det rekommenderas att du byter ut de här bildelarna hos en bilverkstad. Man behöver lyfta bilen med en lyft eller domkraft. Du behöver även speciell utrustning för att trycka arbeta med kulled och bussningar. Efter att du installerat de nya komponenterna behöver du dessutom justera hjulen, till detta behöver du en speciell plattform.
  4. Komponenterna behöver alltid bytas ut tillsammans med bussningar och kulled. Det rekommenderas även att du installerar nya bultar.
  5. För att förlänga komponenternas livslängd bör du köra försiktigt, sakta ned innan hål i marken eller andra hinder. Överbelasta inte fordonet. Köp länkarmar i vår webbutik: vi är redo att bekräfta den utmärkta kvalitén på alla bildelar med långtidsgaranti. Kom ihåg: om du använder dem på rätt sätt, kan till och med billiga reservdelar hålla i flera år.

Erbjudanden på Länkarm bildelar