Hjulupphängning och armar kategori: Länkarmsbussning, Bärarmsbussning i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Hjulupphängning och armar katalog

Tillverkare av reservdelar för Länkarmsbussning

FEBI BILSTEIN Länkarmsbussning av hög kvalité
A.B.S. Länkarmsbussning av hög kvalité
RIDEX Länkarmsbussning av hög kvalité
MAPCO Länkarmsbussning av hög kvalité
VAICO Länkarmsbussning av hög kvalité
Länkarmsbussning SKF positivt pris
Länkarmsbussning STARK positivt pris
Länkarmsbussning MONROE positivt pris
Länkarmsbussning TRW positivt pris
Länkarmsbussning TOPRAN positivt pris

Länkarmsbussning för bil köp billigt online

Länkarmsbussningar är delar av upphängningen som säkerställer elastisk anslutning mellan chassikomponenter. De är avsedda att dämpa de vibrationer som uppstår i upphängningen vid körning. I genomsnitt behöver de bytas ut var 50 000–70 000:e km.

Vad du behöver veta om länkarmsbussningar

  1. Slitage på dessa komponenter påverkar fordonets styrbarhet. Om du lagt märke till att ditt fordon svarar långsammare än vanligt på rattrörelser bör du inspektera komponenterna. Revor och sprickor på deras ytor indikerar att det är dags att byta ut dem. Dessutom påverkar defekta komponenter ofta hjulinställningen, vilket bland annat leder till ojämnt däckslitage. Vid körning kan fordonet dra åt ena sidan.
  2. Byten av dessa komponenter bör genomföras hos en bilreparatör. Att pressa in och ut komponenterna kräver specialutrustning. Dessutom kan hjulinställning bli nödvändig efter arbetet.
  3. När du ska köpa länkarmsbussningar: kom ihåg att även beställa bultar och muttrar. De kommer också att behöva bytas ut. Köper du komponenter i vår onlinebutik kan du spara betydliga summor. På vår webbsida hittar du även information om våra pågående kampanjer. Eftersom vi packar alla komponenter i ett enda paket kommer du att kunna spara pengar på leveransen.
  4. Komponenterna bör bytas ut i ett kit på båda sidor om en axel. Om denna rekommendation inte följs kan komponenterna slitas ut för tidigt, då det räcker att en av dem skadas för att de andra också ska gå sönder.
  5. Komponenternas livslängd beror i huvudsak på upphängningens driftförhållanden. Varsam körning, särskilt på dåliga underlag, parkering av fordonet i ett uppvärmt rum istället för i kylan och regelbunden tvätt kan öka livslängden betydligt. Dessutom bör du undvika att överbelasta fordonet genom att till exempel ständigt fylla bagaget med tunga föremål. Se till att ratten inte vrids till extremläge när du parkerar fordonet: kontinuerliga statiska belastningar kan orsaka deformation av delar med gummi eller gummi och metall.

Erbjudanden på Bärarmsbussning bildelar