Hjulupphängning och armar kategori: Låsbara hjulbultar, Hjulbult, Hjulskruv, Däckbult i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Hjulupphängning och armar katalog

Tillverkare av reservdelar för Hjulskruv

FEBI BILSTEIN Låsbara hjulbultar av hög kvalité
RIDEX Låsbara hjulbultar av hög kvalité
MAPCO Låsbara hjulbultar av hög kvalité
VAICO Låsbara hjulbultar av hög kvalité
STARK Låsbara hjulbultar av hög kvalité
Låsbara hjulbultar TOPRAN positivt pris
Låsbara hjulbultar SWAG positivt pris
Låsbara hjulbultar METZGER positivt pris
Låsbara hjulbultar JP GROUP positivt pris
Låsbara hjulbultar LEMFÖRDER positivt pris

Däckbult för bil köp billigt online

Hjulbultar och muttrar används för att fästa hjulen till hjulnaven. Livslängden på fästena är inte begränsad.

Vad du behöver veta om att byta ut bultar och muttrar

  1. När fästena går sönder sitter hjulet inte längre fast på ett säkert sätt, vilket leder till frispel. I vissa fall kan de lossna under körning. Om fästena är som de ska indikeras det av att fordonet inte följer styrningen eller är vingligt och en vibration i stötdämpningen. Defekter kan också upptäckas under besiktning.
  2. Du kan byta ut dess komponenter själv med användning av en momentnyckel. Var noggrann med att kontrollera vridmomentet specificerat av fordonets tillverkare. Använd inte en luftskruvnyckel eftersom att det är en hög risk att skruva åt fästena för hårt.
  3. Om dessa delar har korroderat är de ofta svåra att ta bort. I detta fall rekommenderas det att man använder ett särskilt fett och låt produkten vara en av tillverkaren specificerad tid. Vanligtvis, efter en sån behandling är komponenten enkel att avlägsna med ett fälgkors av lämplig storlek.
  4. Installation av flänsförsedda komponenter har särskilda behov. Det är särskilt nödvändigt att lägga på smörjmedel mellan mutterbrickan och den sexkantiga delen under installation. Smörjmedlet ska dock inte vara på den delen av mutterbrickan som ligger i kontakt mot fälgen.
  5. Om det bara är fel på en av delarna så är det i regel tillåtet att inte byta ut andra ifall det inte är några skador, sprickor eller korrosion på ytan av dem. Därför är det billigt att felsöka problemet. Byte av alla delar är vanligast vid besiktning av fordonet. I vår onlineshopp kan du köpa hjulbultar och muttrar från pålitliga märken nu på direkten. När du gör en beställning online, specificera fordonets märke och modell så hjälper vår kundsupport dig med att köpa produkter som är helt och hållet kompatibla med ditt fordons specifikationer.
  6. Vänta inte med att köpa en ny om en av fästena har tappats bort. De kan köpas separat till ett billigt pris. Om antalet hjulbultar och muttrar är mindre än det antal du behöver utsätts de för mer belastning än vad de är till för vilket för att de slits ut fortare.

Erbjudanden på Hjulbultar och hjulmuttrar bildelar