Filter kategori: Kupeluftfilter i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Kupeluftfilter

BOSCH Kupefilter av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Kupefilter av hög kvalité
RIDEX Kupefilter av hög kvalité
MAPCO Kupefilter av hög kvalité
VAICO Kupefilter av hög kvalité
Kupeluftfilter STARK positivt pris
Kupeluftfilter MANN-FILTER positivt pris
Kupeluftfilter VALEO positivt pris
Kupeluftfilter TOPRAN positivt pris
Kupeluftfilter SWAG positivt pris

Kupefilter för bil köp billigt online

Kupéfilter har som uppgift att rengöra luften som tar sig in i fordonets interiör. Filtret fångar effektivt in damm, biprodukter från bränsle- och oljeförbränning, neutraliserar skadliga mikroorganismer och allergiframkallande ämnen samt kemikaliska medel. Filtren ska bytas ut var sjätte månad, vanligtvis under tidig vår och höst, eller efter 15,000 - 20,000 km.

Allt du behöver veta för att byta ut kupéfiltret

  1. De första symptomet som tyder på att komponenten täppts igen är en otrevlig lukt i passagerarutrymmet. Dessutom kan förorenade filterdelar orsaka störningar i luftcirkulationen som kan bidra till att fönstren blir dimmiga. Om komponentens integritet kompromissas kan instrumentbrädan och andra delar i interiören börja samla damm och förmörkande förorening på fönstrena.
  2. Hur de nya bildelarna installeras beror på var de ska sitta: vissa komponenter sätts in från motorutrymmet, andra från passagerarutrymmet. I vissa bilar är filtret i en hel del tillsammans med höljet. I andra bilar kan bara kan bara patronen bytas ut. I detta fall bör höljet dammsugas.
  3. Du kan själv enkelt installera komponenten. Under installationen är det viktigt att installera bildelen i rätt position. Detta innebär att man riktar patronen i samma riktning som luften flödar in i fordonet.
  4. Tillsammans med att man byter ut delen är det bra att blåsa igenom ventilationskanalerna med luft: de kan också samla på sig damm.
  5. Bara högkvalitativa komponenter kan under en längre tid effektivt rengöra luften som flödar in i fordonet. Därför rekommenderar vi att man köper kupéfilter i vår onlineshopp. Dessutom förlänger de komponentens livslängd ifall du rengör den med komprimerad luft då och då, eller skakar ur dammet. Samtidigt rekommenderas det inte att man tvättar dessa komponenter. Att göra det är ineffektivt eftersom att nya komponenter i vår katalog är billiga.

Erbjudanden på Kupeluftfilter bildelar