Filter kategori: Torkfilter AC, Torkfilter i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Torkfilter

FEBI BILSTEIN Torkfilter av hög kvalité
RIDEX Torkfilter av hög kvalité
STARK Torkfilter av hög kvalité
VAN WEZEL Torkfilter av hög kvalité
VALEO Torkfilter av hög kvalité
Torkfilter AC TOPRAN positivt pris
Torkfilter AC SWAG positivt pris
Torkfilter AC JP GROUP positivt pris
Torkfilter AC DENSO positivt pris
Torkfilter AC DELPHI positivt pris

Torkfilter AC för bil köp billigt online

Tork för A/C filter är delar av luftkonditioneringen som syftar till att avlägsna fukt och föroreningar från enheten. De förhindrar bildandet av syror och baser, vilket förlänger delens livslängd. Dessa komponenter bör bytas ut när systemet har blivit tryckreducerat eller om kompressorn går sönder.

Viktig information om tork för A/C filter

  1. Tecken på att kondensorns filtertorkare är defekt är bland annat att luftkonditioneringen fungerar mindre effektivt, ofta förekommande urkoppling av kompressorn och förfrysning av slangar som leder utåt.
  2. Det rekommenderas att du besöker en bilreparatör för att byta ut denna delen. Arbetet involverar dränering av kylvätskan. Efter bytet så måste luftkonditioneringen laddas. Detta ingrepp bör bara göras av specialister.
  3. När du köper tork för A/C filter bör du även beställa O-ringar. Genom att installera alla dessa komponenter simultant sparar du pengar på frakten och arbetskostnaderna. I vår onlinebutiks katalog hittar du ett brett urval av komponenter för din bils luftkonditioneringssystem. Vi har regelbundna kampanjer så att du kan köpa dem till bästa pris.
  4. För att undvika att komponenterna upphör att fungera i förtid är det viktigt att hålla koll på hus och slangars skick, samt luftkonditioneringssystemets leder och dess lufttäthet. Använd tillsatser och förseglingar enbart som anvisat. Byt ut kompressorn i god tid.

Erbjudanden på Torkfilter bildelar