Filter kategori: Bränslefilter i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Bränslefilter

BOSCH Bränslefilter diesel av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Bränslefilter diesel av hög kvalité
RIDEX Bränslefilter diesel av hög kvalité
MAPCO Bränslefilter diesel av hög kvalité
VAICO Bränslefilter diesel av hög kvalité
Bränslefilter STARK diesel och bensin positivt pris
Bränslefilter MANN-FILTER diesel och bensin positivt pris
Bränslefilter VALEO diesel och bensin positivt pris
Bränslefilter TOPRAN diesel och bensin positivt pris
Bränslefilter ELRING diesel och bensin positivt pris

Bränslefilter diesel och bensin för bil köp billigt online

Bränslefilter kan fånga upp de finaste partiklarna i bränslet, vilket förhindrar för snabbt slitage av injektorerna och pumpen. Komponenternas livslängd beror på dess bränsletyp. Exempelvis är effektiv rengöring av dieselbränsle möjlig inom 20 000–30 000 km körsträcka, grov filtrering av bensin inom 60 000–80 000 km och tunn filtrering inom 20 000–30 000 km.

Vad du bör veta om byte av bränslefilter

  1. Försämrad bränsleeffektivitet är det främsta symptomet på ett defekt bränslefilter. Dessutom är motorn inte kapabel att gå på full effekt, särskilt under acceleration eller körning i uppförsbacke. Vid sidan av detta kan främmande ljud höras från pumpen.
  2. Byte av komponenten bör anförtros specialister på en verkstad, då det är en brandfarlig procedur som dessutom kräver extrem noggrannhet under arbetet.
  3. Innan du köper ett bränslefilter i vår onlinebutik bör du kontrollera ledernas och slangarnas skick. Om det är nödvändigt bör du även beställa sådana komponenter också. I detta fall blir leveransen av allt du behöver för reparationen billigare.
  4. För att förlänga bränslefiltrets livslängd bör du enbart använda bränsle av hög kvalitet. Om du använder en bränsledunk måste du se till att den är ren. Främmande partiklar som tar sig in i systemet orsakar snabbare utslitning av dess komponenter.

Erbjudanden på Bränslefilter bildelar