Stötdämparna, fjädrar, bladfjädrar kategori: Spiralfjäder, Fjäder, Spiralfjädrar i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Spiralfjädrar

FEBI BILSTEIN Fjäder bak och fram av hög kvalité
RIDEX Fjäder bak och fram av hög kvalité
MAPCO Fjäder bak och fram av hög kvalité
VAICO Fjäder bak och fram av hög kvalité
SKF Fjäder bak och fram av hög kvalité
Spiralfjäder STARK bak vänster höger positivt pris
Spiralfjäder MONROE bak vänster höger positivt pris
Spiralfjäder SACHS bak vänster höger positivt pris
Spiralfjäder TRW bak vänster höger positivt pris
Spiralfjäder TOPRAN bak vänster höger positivt pris

Fjädrar bak och fram för bil köp billigt online

Fjädrar till fjädringssystem håller karossen på ett säkert avstånd från vägen. De förhindrar fordonet från rullning då de kör över hinder på vägen. De har ingen specificerad livslängd.

Vad du behöver veta om bytet av fjädrar

  1. Att det är fel på dessa komponenter indikeras av att markfrigången är lägre, ojämnt slitage på däcken, vibration och ett knackljud från dessa bildelar. Även underliga ljud kan dyka upp vid körning på ojämn vägyta.
  2. Dessa komponenter ska bytas ut på en verkstad. Detta är på grund av det faktum att oförsiktig hantering med de hoptryckta fjädrarna kan orsaka skador. Professionella mekaniker använder sig av särskilda fjäderkompressorer vilket gör att det går snabbt och enkelt att montera. Utöver det, efter installationen av komponenterna krävs det att hjulen justeras i rätt riktning.
  3. Det rekommenderas att man inspekterar komponenterna varje gång stötdämparna byts ut för att kunna upptäcka fel i god tid. Man ska kontrollera detta åtminstone var 100,000 km.
  4. Nya delar ska installeras parvis per axel. På detta sätt blir inte karossen sne. I vår onlineshopp kan du nu beställa fjädrar till fjädringssystem som passar ditt fordons tekniska egenskaper. Vi säljer dem till ett rimligt pris. Förutom det kan det idag finnas kampanjer som appliceras på produkten du behöver vilket gör ditt köp billigt.
  5. Rengör periodvis komponenterna från smuts och behandla dem med rostskyddsmedel. Utöver det är det bra om man inte använder sitt fordon för transport av last med en vikt som nästan når upp till maxbelastningen. När fordonet används på ojämna ytor, undvik skarp manövrering och höga hastigheter för att minska risken för stötar. Alla dessa förebyggande åtgärder har en positiv inverkan på komponenternas livslängd.

Erbjudanden på Spiralfjäder bildelar