Stötdämparna, fjädrar, bladfjädrar kategori: Fjäderbenslager, Stötdämparfäste, Fjäderbens-stödlager i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Stötdämparna, fjädrar, bladfjädrar katalog

Tillverkare av reservdelar för Fjäderbens-stödlager

FEBI BILSTEIN Stötdämparfäste fram och bak av hög kvalité
RIDEX Stötdämparfäste fram och bak av hög kvalité
MAPCO Stötdämparfäste fram och bak av hög kvalité
VAICO Stötdämparfäste fram och bak av hög kvalité
SKF Stötdämparfäste fram och bak av hög kvalité
Fjäderbenslager STARK bak och fram positivt pris
Fjäderbenslager VAN WEZEL bak och fram positivt pris
Fjäderbenslager MONROE bak och fram positivt pris
Fjäderbenslager SACHS bak och fram positivt pris
Fjäderbenslager TRW bak och fram positivt pris

Fjäderbenslagring och fjäderbenslager bak och fram för bil köp billigt online

Fjäderben och fjäderbenslager gör så att stötdämparen sitter fast ordentligt och hjälper till att minska karossens vibration under körning av fordonet. Den uppskattade livslängden på komponenten är 100,000 till 150,000 km. En viktig del av denna dela är fjäderbenslagringarna vilket gör att den enkelt kan rotera runt sin axel.

Det du behöver veta om byte av fjäderben och fjäderbenslager till stötdämpare

  1. Det främsta tecknet som tyder på att de här komponenterna är dåligt skick är att knackande ljud kan höras från dem. Som regel kan du höra dessa symtom tydligt när du kör i terräng eller på dåliga vägar. Fordonets styrbarhet kan också påverkas. Du kan känna av det om du behöver ta i mer än vanligt när du ska vrida ratten.
  2. Det är bättre att byta ut komponenterna vid en bilverkstad då det är en ganska arbetsam process, eftersom fjädringen behöver demonteras. Du behöver dessutom ett speciellt verktyg för att komprimera fjädringen.
  3. Arbetsprocessen för att demontera dessa komponenter skiljer sig åt beroende på vart de sitter. Ibland behöver du montera ned vissa delar i bilens interiör för att komma åt komponenterna som sitter bak på fordonet.
  4. Det rekommenderas att du byter ut de här komponenterna varje gång du byter ut fjäderbenet. Att köpa fjäderben och fjäderbenslager är då det vettigaste beslutet. Demontera de trasiga komponenterna, och undersök även bussningar, styrled och hjulnavstätningar. Om det är nödvändigt kan du köpa alla de här bildelarna till ett billigt pris i vår webbutik.
  5. Fjäderben och fjäderbenslager behöver bytas ut i par per axel.
  6. Att köra försiktigt hjälper till att förhindra tidiga skador på komponenterna. Kör till exempel runt ojämnheter i vägen eller kör över dem med låg hastighet.
  7. Det rekommenderas att du rengör fjädringskomponenterna från smuts då och då för att reducera risken för korrosionsskador.

Erbjudanden på Fjäderbenslager bildelar