Reservdelar katalog till SKODA köp billigt
Bilmärke
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Reservdelar som passar SKODA

Vårt urval av premiummärken

STARK reservdelar katalog
BOSCH reservdelar katalog
SACHS reservdelar katalog
SKF reservdelar katalog
VALEO reservdelar katalog
VAN WEZEL reservdelar katalog
MAPCO reservdelar katalog
A.B.S. reservdelar katalog
HELLA reservdelar katalog
TRW reservdelar katalog
FEBI BILSTEIN reservdelar katalog
VAICO reservdelar katalog
Andra tillverkare från Volkswagen AG

Användbar information angående underhåll och inspektion av SKODAfordon

Enkel design och många extrafunktioner i basutrustningens interiör är typiska drag hos denna tjeckiska biltillverkare som sedan år 1991 tillhör Volkswagen Group. Samtidigt fokuserar världens tredje äldsta biltillverkare på högkvalitativ bilinredning till ett bra pris. Det ambitiösa företagets historia kan spåras tillbaka till dess försäljning av i synnerhet kombibilar. Många förare betraktar SKODAs fordon som rymliga underverk på bilmarknaden med massor av bagageutrymme.

Octavia och Fabia – två SKODA-legendarer och deras svagheter

Modellerna Octavia och Fabia, som båda är klassledande fordon i avseendet kvalitet och prisvärdhet, bidrog markant till SKODAs framgång i Storbritannien. Modellen Octavia, som producerades för första gången år 1959, är känd för att ha problem med defekta luftkonditioneringskompressorer, spruckna axelmanschetter och tvärgående styrarmskopplingar samt med bakluckans fjädrar. Fabia, som kom ut på marknaden år 1999, har ofta problem med utslitna bussningar, mer än genomsnittligt slitna bromsskivor samt stora oljeförluster.

Vanliga svagheter med Felicia, Superb och Roomster

Den populära familjebilen Roomster var den tjeckiska biltillverkarens första minibuss. Den tenderar att ha problem som defekta glödlampor och tändspolar samt omfattande slitage på bromsarna. I flaggskeppet Superb bör bromsbeläggen kontrolleras efter cirka 60 000 km och bytas ut vid behov. Modeller med kamkedjor kan ha problem med dessa. Felicia, som byggdes mellan åren 1994 och 2001, har problem med tändspolarna, tändkablarna, elektroniken, bromssystemet, utsliten främre upphängning samt defekta drivaxlar.

Billiga reservdelar i originalkvalitet till SKODA-fordon

Du kan reparera din SKODA bekvämt och kostnadseffektivt med oss som din reservdelsleverantör. Vi har ett brett utbud av högkvalitativa bildelar producerade av välkända tillverkare. Att beställa komponenterna du behöver till dina reparationer från oss är enkelt och kräver bara ett par klick, oavsett om du är på jakt efter en kylarslang, ett fördelarlock eller någon annan del till SKODA 1000, Favorit eller några andra modeller. Säkra betalmetoder och snabba, pålitliga leveranser kan du räkna med.

Den mest sålda reservdelen till SKODA