Reservdelar katalog till LAMBORGHINI köp billigt
Bilmärke
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Reservdelar som passar LAMBORGHINI

Vårt urval av premiummärken

LAMBORGHINI original reservdelar online från STARK
LAMBORGHINI original reservdelar online från BOSCH
LAMBORGHINI original reservdelar online från SACHS
LAMBORGHINI original reservdelar online från VALEO
LAMBORGHINI original reservdelar online från A.B.S.
LAMBORGHINI original reservdelar online från HELLA
LAMBORGHINI original reservdelar online från VAICO
LAMBORGHINI original reservdelar online från BREMBO
LAMBORGHINI original reservdelar online från METZGER
LAMBORGHINI original reservdelar online från RIDEX
LAMBORGHINI original reservdelar online från DENSO
LAMBORGHINI original reservdelar online från NGK
Andra tillverkare från Volkswagen AG

Användbar information angående underhåll och inspektion av LAMBORGHINIfordon

Italiensk konst på fyra hjul. Det är inte för intet som de lyxiga sportbilarna från LAMBORGHINI tillhör världens mest eftertraktade fordon. Märket med den rasande tjurloggan grundades år 1948 och har tillverkat sportfordon sedan år 1963. Under denna tid har det varit en äkta rival till FERRARI. De extremt låga sportbilarna lyser med sin enastående design, kraft och det otroliga ljudet från de vrålande motorerna. Det italienska märkets modeller har ett mer aggressivt utseende än bilar tillverkade av, exempelvis, den tyska tillverkaren PORSCHE. Samtida fordonsmodeller, såsom Gallardo, är utrustade med avancerad AUDI-teknologi.

LAMBORGHINIs typiska svagheter

Oftast är det bara roligt att äga en LAMBORGHINI, men ibland kan det vara riktigt irriterande. Så är fallet med Diabolo – känt som världens snabbaste serieproducerade sportfordon under en tid. Efterträdaren till modellen Countachens, som såldes med enorma framgångar mellan åren 1990 och 2001, råkar ofta ut för kopplingsproblem, defekta katalysatorer och ökad oljekonsumtion. Även Murciélago har liknande problem. Efterträdarmodellen till Diabolo, som såldes i cirka 4 000 exemplar mellan åren 2001 och 2010, drabbas ofta av defekta katalysatorstyrenheter samt förtida slitage på kopplingen och bromskomponenterna.

Kvalitetsbrister i LAMBORGHINI Gallardo

Ägare av modellen Gallardo, som lanserades år 2003, brukar ha liknande problem. De rapporterar ofta om överdrivet kopplingsslitage – i synnerhet i bilmodeller som tillverkats efter år 2006 och har e-växellåda. Några ytterligare brister är vatten som läcker in i bagageutrymmet och i bakljusen. Lambdasonden drabbas också av defekter. Motorn anses dock vara mycket pålitlig. På grund av torrsumpsmörjningen måste särskilda åtgärder vidtas i samband med kontroll av oljenivån. Dessutom bör särskild uppmärksamhet riktas mot kvaliteten vid köp av olja.

Hög tillgång på LAMBORGHINI-delar till låga priser

På grund av det begränsade antalet producerade enheter är reservdelar till LAMBORGHINI relativt dyra i jämförelse med delar till mer distribuerade fordonsmärken. Det är heller inte alltid möjligt att få hem dem direkt. I vår reservdelsbutik hittar du ett brett utbud av slitagedelar och utmärkta erbjudanden. Vi utlovar snabba leveranser av urtrampningslager, huvudcylindrar, slavcylindrar, kopplingsskivor, bromsbelägg och -skivor, bromsslangar och många andra fordonsdelar till din Lambo. Självklart har vi delar till andra fordonsmärken också. Vi är stolta över att kunna erbjuda originalkvalitetsdelar med lång hållbarhet. Köp dina reparationsdelar snabbt och bekvämt på nätet nu.

Den mest sålda reservdelen till LAMBORGHINI