Reservdelar katalog till RENAULT köp billigt
Bilmärke
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Reservdelar som passar RENAULT

Vårt urval av premiummärken

STARK reservdelar katalog
BOSCH reservdelar katalog
SACHS reservdelar katalog
SKF reservdelar katalog
VALEO reservdelar katalog
VAN WEZEL reservdelar katalog
MAPCO reservdelar katalog
A.B.S. reservdelar katalog
HELLA reservdelar katalog
ATE reservdelar katalog
MONROE reservdelar katalog
TRW reservdelar katalog
Andra tillverkare från Renault-Nissan

Användbar information angående underhåll och inspektion av RENAULTfordon

Fordonsmärket Renault, som grundades år 1899, kännetecknas av innovativa och moderna teknologier. Denna franska biltillverkare ses som en pionjär i utvecklingen av bildelar som turboladdare, drivaxlar och trumbromsar. Något som annars är typiskt för detta märke är fordonsmodeller med mjuka fjädringar som designats för bättre komfort. Fordonstillverkaren engagerar sig även i motorsport och har deltagit i Formel 1 med sitt eget team sedan år 2016. Renault är även känt för att överföra kunskap från racingbanan till sina vanliga fordon.

Populära RENAULT-modeller i Storbritannien och Europa

Detta franska märke är ganska framgångsrikt i Storbritannien – framförallt i segmenten för små bilar, kompakta bilar och skåpbilar. I mellan- och lyxklassen dominerar andra märken, såsom MERCEDES-BENZ och BMW, marknaden. Modellen Espace var en pionjär i utvecklingen av rymliga europeiska sedaner. Clio, efterträdaren till RENAULT 5, har sålts i fler än 15 miljoner exemplar över hela världen sedan dess marknadslansering år 1990. Twingo, citybilen som lanserades år 1993, är liten, agil och bränsleeffektiv. Kangoo introducerades år 1997 som en efterträdare till Rapid. Denna skåpbil är inte bara till för hantverkare utan även familjer och människor som behöver rymliga fordon. Påven Benedikt XVI använde en, medan Franciskus föredrar en Renault 4 från år 1984.

RENAULT – typiska svagheter

Modellen Megane är en av de mest sålda RENAULT-fordonen. Detta kompakta fordon är dock benäget att gå sönder. Det är inte ovanligt att ägare behöver reparera lambdasonden, byta ut bromsbeläggen, justera strålkastarnas och indikatorernas sensorer samt ladda ur startbatteriet efter en körsträcka kortare än 50 000 km. Ägare av familjefordonet Scenic klagar ibland på problem med fjädrar, stötdämpare och styrning. Modeller från åren 2007–2009 tenderar att ha problem med handbromsen. Andra svagheter är tilltäppta partikelfilter i dieselmotorer, defekta tändsystem och bromsskivor som slits ut snabbt.

Beställ perfekta passande, högkvalitativa delar till RENAULT online

Vi är en kundorienterad webbutik som vill ge dig möjligheten att reparera bilmodeller som Trafic, Grande Scenic, Laguna och andra äldre modeller som klassiska RENAULT 10 eller 19 snabbt och billigt. För att försäkra oss om att våra kunder är nöjda erbjuder vi endast högkvalitativa bildelar som passar perfekt. Detta garanterar även god prestanda och lång hållbarhet. Under flera år har vi byggt upp ett gott rykte genom att erbjuda förstklassig service, snabba leveranstider samt säkra och kundvänliga betalningsmetoder. Beställ delarna du behöver för prisvärda reparationer av ditt fordon online med bara ett par klick.

Den mest sålda reservdelen till RENAULT