Motorkylning kategori: Termostat kylvätska, Termostathus, Vattentermostat i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Motorkylning katalog

Tillverkare av reservdelar för Vattentermostat

FEBI BILSTEIN Termostathus av hög kvalité
RIDEX Termostathus av hög kvalité
MAPCO Termostathus av hög kvalité
VAICO Termostathus av hög kvalité
STARK Termostathus av hög kvalité
Termostat kylvätska VALEO positivt pris
Termostat kylvätska TOPRAN positivt pris
Termostat kylvätska SWAG positivt pris
Termostat kylvätska METZGER positivt pris
Termostat kylvätska JP GROUP positivt pris

Termostat för bil köp billigt online

Kylvätsketermostater har i uppgift att reglera motorns kylvätskeflöde och upprätthålla dess optimala temperatur vid motordrift i vilket läge som helst. Dess genomsnittliga livslängd är 4 år eller en körsträcka på 100 000 km.

Vad du bör veta om byte av kylvätsketermostater

  1. Defekter hos komponenten kan indikeras genom avläsning av mätaren på instrumentpanelen som visar kylvätsketemperaturen. Om värdet överstiger det normala kan det tyda på en defekt. Dessutom kan motorns effekt sjunka märkbart. Defekter hos denna del resulterar ofta i överkylning av motorn. Detta bör misstänkas vid ökad bränsleförbrukning.
  2. Beroende på huruvida termostaten har ett hölje har installationen av komponenten vissa särdrag. Till exempel är komponenter med hölje anslutna till kylvätskeslangarna. Komponenter utan hölje installeras i ett speciellt säte i cylinderblocket.
  3. Om du har reparationsförkunskaper och lämpliga verktyg kan du installera termostaten på egen hand. Du kan behöva en skruvmejsel, en ringnyckel och en torxmejselhylsa. Arbetet bör endast utföras på en sval motor, annars kan du bränna dig. Om du är oerfaren är det bäst att anlita en specialist, då vårdslös hantering kan leda till skador på andra komponenter.
  4. För att säkerställa täthet hos systemet är det nödvändigt att använda ny tätning. Du kan köpa kylvätsketermostater tillsammans med tätningsmedel på bara några minuter i vår onlinebutik. Vi säljer komponenter till rimliga priser och har regelbundna kampanjer som gör underhållet av ditt fordon billigt.
  5. Om kylarvätskan använts längre än rekommenderat bör den också bytas ut. Underhåll av kylsystemet enligt föreskrivet schema hjälper till att reducera risken för skador på både termostat och andra element.

Erbjudanden på Termostat kylvätska bildelar