Motorkylning kategori: Motorkylare, Kylmodul i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Kylare

FEBI BILSTEIN Kylare av hög kvalité
RIDEX Kylare av hög kvalité
VAICO Kylare av hög kvalité
STARK Kylare av hög kvalité
VAN WEZEL Kylare av hög kvalité
Motorkylare VALEO positivt pris
Motorkylare TOPRAN positivt pris
Motorkylare JP GROUP positivt pris
Motorkylare HELLA positivt pris
Motorkylare TYC positivt pris

Motorkylare för bil köp billigt online

Kylare används för att avlägsna värme från cirkulationen av kylarvätska genom användning av luftflöde. Detta förhindrar att motorn överhettas. Livslängden på värmeväxlare är inte begränsad.

Vad du behöver veta om byte av kylare

  1. Om komponenten går sönder kan det leda till att det blir läckage av kylarvätskan. Man kan se spår av det under fordonet. Förutom det kommer bristen på täthet ofta tillsammans med en särskild lukt i passagerarutrymmet. Om delen inte fungerar som den ska ökar det risken för att motorn överhettas. I detta fall lyser motsvarande varningslampa på instrumentbrädan.
  2. Trots det faktum att dessa bildelar kan bytas ut med användning av skruvnycklar, skruvmejslar, tänger och vanliga verktyg rekommenderas det att man kontaktar en professionell mekaniker. Det är en stor risk för att man skadar annan utrustning i processen. Dessutom är det en ansträngande process att demontera.
  3. Under installation av en ny komponent, kontrollera att alla kopplingar och slangar är täta. Skadade komponenter ska bytas ut med nya. Hos oss kan du köpa kylare online liksom anslutande slangar, flänsar och andra komponenter. Våra rimliga priser och regelbundet lanserade kampanjer hjälper dig att minska kostnaderna för ditt fordons underhåll.
  4. Efter att komponenten är installerad är det bra att fylla systemet med ny kylarvätska. Efteråt ska den också regelbundet bytas ut. Hur ofta detta bör göras specificeras av fordonstillverkaren.
  5. Kylarens livslängd kan förlängas om man använder sig av högkvalitativ kylarvätska. Du kan också köpa vätskor med särskilda tillsatser så som korrosionsinhibitorer. När man väljer kemiska medel till bilen bör man följa instruktionerna från biltillverkare.

Erbjudanden på Kylmodul bildelar