Drivaxel och kategori: Drivaxelknut, Drivknutssats, Ledsats drivaxel i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Drivaxel och katalog

Top Drivaxel och bilreservdelar
Original Drivknutssats till din bil

Tillverkare av reservdelar för Ledsats drivaxel

FEBI BILSTEIN Drivknutssats av hög kvalité
RIDEX Drivknutssats av hög kvalité
MAPCO Drivknutssats av hög kvalité
VAICO Drivknutssats av hög kvalité
SKF Drivknutssats av hög kvalité
Drivaxelknut STARK positivt pris
Drivaxelknut TOPRAN positivt pris
Drivaxelknut SWAG positivt pris
Drivaxelknut METZGER positivt pris
Drivaxelknut JP GROUP positivt pris

Drivknutssats för bil köp billigt online

En drivknut är en komponent av drivlinan som överför vridmoment från växellådan till hjulen med maximal effektivitet. Den tillåter rotering av hjulen upp till 70 grader. Den uppskattade livslängden för drivknutar är ungefär 100,000 - 150,000 km av körning. Dock så kan de ibland fallera tidigare än så.

Vad du bör veta om byte av en drivknut

  1. En defekt drivknut indikeras ofta av tickande ljud från enheten som hörs tydligt vid hårda starter och skarpa svängar, och ryckningar vid acceleration. Du kan också notera spår av fett på hjulens innersida.
  2. Byte av komponenten kräver nedmontering av drivaxeln. Processen involverar avlägsning av hjul, bromsskiva och bromsok, nav, styrled och ett antal andra komponenter. Dessutom behövs specialutrustning för att avlägsna drivknuten. Därför bör denna process genomföras vid en servicestation.
  3. Köp alltid drivknutar tillsammans med drivknutsdamasker och klämmor då dessa komponenters tillstånd avgör knutarnas livslängd. I vår onlinebutik är de billiga.
  4. För att få dessa komponenter att fungera så länge som möjligt bör du regelbundet kontrollera att damaskerna är hela. Försök köra mjukt och varsamt, och sakta ned på dåliga underlag. Använd bara specialprodukter för smörjning av drivknutar.

Erbjudanden på Drivaxelknut bildelar