Drivaxel och kategori: Drivknutsdamask, Damask drivknut, Damask drivaxel, Kardanbälg i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Drivaxel och katalog

Top Drivaxel och bilreservdelar
Original Drivknutsdamask till din bil

Tillverkare av reservdelar för Damask drivaxel

FEBI BILSTEIN Drivknutsdamask av hög kvalité
RIDEX Drivknutsdamask av hög kvalité
MAPCO Drivknutsdamask av hög kvalité
VAICO Drivknutsdamask av hög kvalité
SKF Drivknutsdamask av hög kvalité
Drivknutsdamask STARK positivt pris
Drivknutsdamask TOPRAN positivt pris
Drivknutsdamask SWAG positivt pris
Drivknutsdamask METZGER positivt pris
Drivknutsdamask JP GROUP positivt pris

Kardanbälg för bil köp billigt online

Drivknutsdamasker skyddar drivknuten mot skadliga effekter från vägsmuts och vatten. De förhindrar smörjmedelsläckage och reducerar därmed risken för att kulor och kullager slits ut för tidigt. Deras exakta livslängd är inte specificerad: de bör bytas ut vid behov.

Vad du bör veta om byte av drivknutsdamasker

  1. Om komponenten är i dåligt skick indikeras det av att slipande partiklar tränger in i den, åtföljt av ett knastrande läte i enhetens område. I regel hörs främmande ljud vid manövrering. Under inspektionen av elementet kan sprickor och revor upptäckas.
  2. En defekt komponent bör bytas ut hos en bilreparatör, då även små fel under installationen kan leda till att enhetens täthet går förlorad vilket kan resultera i att den går sönder. Dessutom krävs det ofta betydande kraft för att ta bort fästelementen. Specialister på en verkstad använder moderna luftverktyg som möjliggör snabb installation utan fullständig demontering av enheten.
  3. Vid byte av komponenten bör ett särskilt smörjmedel appliceras på drivknuten. I vår onlinebutik kan du köpa en drivknutsdamask billigt på bara några minuter, tillsammans med rätt smörjmedel och fästen.
  4. Drivknutsdamasken bör bytas ut varje gång en ny drivknut installeras. Det är även rekommenderat att installera den yttre och inre delen samtidigt. Detta minskar sannolikheten för behovet av att kontakta specialister för reparation inom den närmsta framtiden.
  5. Undvik körning på landsvägar. På grund av drivknutsdamaskens särskilda placering kan den repas även vid körning genom gräsmark.

Erbjudanden på Drivknutsdamask bildelar