Avgassystem kategori: NOx sensor, Lambda sensor, Syresensor, NOx givare i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Syresensor

BOSCH NOx sensor av hög kvalité
FEBI BILSTEIN NOx sensor av hög kvalité
RIDEX NOx sensor av hög kvalité
STARK NOx sensor av hög kvalité
NGK NOx sensor av hög kvalité
NOx sensor VALEO positivt pris
NOx sensor TOPRAN positivt pris
NOx sensor SWAG positivt pris
NOx sensor METZGER positivt pris
NOx sensor JP GROUP positivt pris

NOx givare för bil köp billigt online

Lambdasensorer används för att mäta avgasernas syrenivåer. De överför denna informationen till motorns styrenhet för att justera bränsletillförseln. Komponenternas genomsnittliga livslängd är 80 000–100 000 km körsträcka.

Vad du bör veta om byte av lambdasensorer

  1. Fel på komponenten indikeras av att motorns effekt minskar, att den är instabil vid tomgång samt ökad bränslekonsumtion. Check Engine-varningsljuset på instrumentbrädan tänds. Under acceleration kan fordonet ofta rycka.
  2. Innan du beställer en lambdasensor i vår onlinebutik bör du besöka en verkstad för att felsöka och fatta ett beslut gällande nödvändigheten av att byta ut komponenten.
  3. Demontering av den gamla enheten och installation av den nya bör ske på en verkstad. I vissa fall kan demontering vara svårgenomfört på grund av korrosion på lederna. En ny komponent installeras med hjälp av en momentnyckel med det vridmomentet som anges av tillverkaren i åtanke.
  4. Genom att undvika att använda bränsle av låg kvalitet kan du förhindra för snabbt slitage av komponenten. Användning av sådant bränsle resulterar i att avlagringar bildas på sensorns yta.

Erbjudanden på Lambdasond bildelar