Avgassystem kategori: Syresensor i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Syresensor

BOSCH Lambdasond av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Lambdasond av hög kvalité
RIDEX Lambdasond av hög kvalité
STARK Lambdasond av hög kvalité
NGK Lambdasond av hög kvalité
Syresensor TOPRAN positivt pris
Syresensor SWAG positivt pris
Syresensor METZGER positivt pris
Syresensor JP GROUP positivt pris
Syresensor JOHNS positivt pris

Lambdasond för bil köp billigt online

Lambdasensorer används för att mäta avgasernas syrenivåer. De överför denna informationen till motorns styrenhet för att justera bränsletillförseln. Komponenternas genomsnittliga livslängd är 80 000–100 000 km körsträcka.

Vad du bör veta om byte av lambdasensorer

  1. Fel på komponenten indikeras av att motorns effekt minskar, att den är instabil vid tomgång samt ökad bränslekonsumtion. Check Engine-varningsljuset på instrumentbrädan tänds. Under acceleration kan fordonet ofta rycka.
  2. Innan du beställer en lambdasensor i vår onlinebutik bör du besöka en verkstad för att felsöka och fatta ett beslut gällande nödvändigheten av att byta ut komponenten.
  3. Demontering av den gamla enheten och installation av den nya bör ske på en verkstad. I vissa fall kan demontering vara svårgenomfört på grund av korrosion på lederna. En ny komponent installeras med hjälp av en momentnyckel med det vridmomentet som anges av tillverkaren i åtanke.
  4. Genom att undvika att använda bränsle av låg kvalitet kan du förhindra för snabbt slitage av komponenten. Användning av sådant bränsle resulterar i att avlagringar bildas på sensorns yta.

Erbjudanden på Syresensor bildelar