Avgassystem kategori: Röranslutning avgassystem, Bandklämma, Klämma avgassystem, Röranslutning i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Klämma avgassystem

FEBI BILSTEIN Röranslutning avgassystem av hög kvalité
MAPCO Röranslutning avgassystem av hög kvalité
VAICO Röranslutning avgassystem av hög kvalité
SKF Röranslutning avgassystem av hög kvalité
TOPRAN Röranslutning avgassystem av hög kvalité
Röranslutning avgassystem ELRING positivt pris
Röranslutning avgassystem SWAG positivt pris
Röranslutning avgassystem JP GROUP positivt pris
Röranslutning avgassystem HELLA positivt pris
Röranslutning avgassystem PRASCO positivt pris

Röranslutning för bil köp billigt online

Avgasklämmor används i områden med rörskarvar och för att koppla ihop resonatorer, gnistsläckare eller katalysatorer. De är oumbärliga för montering av avgassystemskomponenter på de bärande delarna av bilramen eller karosseriet. De säkerställer en tillförlitlig anslutning utan svetsning och hindrar komponenterna från att vibrera för mycket. De har ingen specificerad livslängd.

Vad du bör veta om byte av avgasklämmor

  1. Främmande ljud under körning, som kan lokaliseras till de områden där komponenterna är placerade, indikerar ofta ett otillfredsställande skick. Avgaslukt i passagerarutrymmet kan vara ett annat tecken på fel hos dessa komponenter.
  2. Det är tillrådligt att byta ut dessa komponenter på en verkstad då bytet kräver en billyft eller smörjgrop. Klämmorna avlägsnas oftast med en skiftnyckel i passande storlek. Vid reparationen kan det även behövas en hammare och skruvmejsel. Oxiderade klämmor kan avlägsnas genom att i förväg behandla dem med ett speciellt kemiskt medel och låta dem vara under den tid som indikeras av produktens instruktioner.
  3. Dessa komponenter bör bytas ut varje gång du installerar nya komponenter som som är sammankopplade med dem. I sådana fall är det bekvämt att beställa avgasklämmor tillsammans med fästena: bultar, muttrar och brickor. I rexbo.ses onlinebutik kan du köpa alla artiklar som nämns ovan online på några minuter. Tack vare våra rimliga priser och ofta förekommande kampanjer kommer du att kunna se att billig reparation av ditt fordon inte är en dröm utan verklighet.
  4. Undvik att köra på vägar med djupa vattenpölar och förvara inte din bil i utrymmen med hög luftfuktighet. Vatten och smuts har en negativ effekt på komponenternas tillstånd.

Erbjudanden på Klämma bildelar