Reservdelar katalog till NISSAN köp billigt
Bilmärke
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Reservdelar som passar NISSAN

Vårt urval av premiummärken

NISSAN original reservdelar online från STARK
NISSAN original reservdelar online från BOSCH
NISSAN original reservdelar online från SACHS
NISSAN original reservdelar online från SKF
NISSAN original reservdelar online från VALEO
NISSAN original reservdelar online från VAN WEZEL
NISSAN original reservdelar online från MAPCO
NISSAN original reservdelar online från A.B.S.
NISSAN original reservdelar online från HELLA
NISSAN original reservdelar online från MONROE
NISSAN original reservdelar online från TRW
NISSAN original reservdelar online från FEBI BILSTEIN
Andra tillverkare från Renault-Nissan

Användbar information angående underhåll och inspektion av NISSANfordon

Praktisk och utpräglad design är bara en av många anledningar till att NISSAN blivit allt mer populär i Storbritannien de senaste åren. Den muskulösa modellen Qashqai och livsstilsbilen Juke har båda iögonfallande utseenden och påkostade och moderna teknologier i basutrustningen som gör dessa japanska bilar extra intressanta för prismedvetna köpare. En annan fördel är det generösa huvud- och benutrymmet som finns i många modeller, vilket är särskilt uppskattat av långa förare.

NISSAN – framgångsrika modeller i Europa och Storbritannien

Tack vare uppsvinget på den europeiska och brittiska bilmarknaden kan den japanska UEFA Champions League-sponsorn rapportera goda försäljningssiffror på SUV-marknaden. Den kompakta SUV:en Qashqai har varit dess största succé de senaste åren. Om du är på jakt efter en begagnad modell bör du kontrollera bromsarna noggrant eftersom de uppvisat slitage även efter korta körsträckor. Andra svagheter är dammskydden på drivaxeln och lagren på de tvärgående länkarna och kopplingsstängerna. För terrängbilen X-TRAIL, som släpptes cirka 5 år tidigare, behövde bromsbeläggen på den främre axeln kontrolleras regelbundet för slitage och om nödvändigt bytas ut. Ägare av crossovern Juke klagar ofta på överdrivet hög oljeförbrukning.

Typiska svagheter hos NISSAN

Modellen Almera, som producerades mellan åren 1995 och 2006, var relativt pålitlig och hade bara mindre problem såsom dörrtätningar som lossnade och defekta torkarmotorer och vindrutetorkare. Vanliga svagheter hos det mellanstora fordonet Primera är brända huvudpackningar och läckage i expansionskärlet. Den lilla bilen Micra är lite mer benägen att drabbas av problem och det är rekommenderat att byta ut kamremmen var 80 000:e km. Dessutom drabbas avgassystemet ofta av rost och axelupphängningen och styrningen kan behöva repareras.

Bildelsbutik med ett omfattande utbud av reservdelar till NISSAN-fordon

Oavsett om du har en Pathfinder, Sunny, Navara, Serena, Terrano eller någon annan modell från NISSAN och oavsett vilket år den är tillverkad hittar du reservdelar som hjälper dig att reparera ditt fordon i vår reservdelsbutik. Vi erbjuder delar med premiumkvalitet till låga priser som möter våra kunders höga krav. Vare sig det gäller turboladdare, katalysatorer, ljuddämpare, tändmoduler, startmotorer eller generatorer har vi ett stort urval av fordonsdelar i lager. Du behöver inte åka långt för att hitta fordonsdelarna du behöver. Beställ dem online nu!

Den mest sålda reservdelen till NISSAN