Reservdelar katalog till PEUGEOT köp billigt
Bilmärke
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Reservdelar som passar PEUGEOT

Vårt urval av premiummärken

STARK reservdelar katalog
BOSCH reservdelar katalog
SACHS reservdelar katalog
SKF reservdelar katalog
VALEO reservdelar katalog
VAN WEZEL reservdelar katalog
MAPCO reservdelar katalog
A.B.S. reservdelar katalog
HELLA reservdelar katalog
ATE reservdelar katalog
MONROE reservdelar katalog
TRW reservdelar katalog
Andra tillverkare från PSA Peugeot Citroën

Användbar information angående underhåll och inspektion av PEUGEOTfordon

PEUGEOT är en av de bästa biltillverkarna när det gäller miljöeffektivitet och säkerhet. På senare år har den lilla bilen 208, den mellanstora 407, SUV:en 2008 och ett antal andra fordon från detta märke fått 5 stjärnor i EURO NCAP:s säkerhetsklassningar. Fordonen från det franska företaget, som tillhör PSA Group, är populära bland prismedvetna köpare. De låga priserna på nya och begagnade bilar samt de kraftfulla motorerna med låg bränsleförbrukning bidrar till att göra dem så attraktiva. Till skillnad från sina betydligt mer framgångsrika konkurrenter på den brittiska marknaden, såsom exempelvis VOLKSWAGEN, erbjuder PEUGEOT ofta specialtillbehör som en del av sin basutrustning.

PEUGEOT – små framgångsrika bilar

Fordonstillverkaren med huvudkontor i Paris är en av de mest framgångsrika importörerna av små fordon i Sverige. Ett toppsäljande fordon inom kategorin småbilar är 208:an, som ersatte 207:an år 2012. 207:an ersatte i sin tur 206:an, som är märkets bäst säljande fordon som i dagsläget sålts i fler än 5 miljoner exemplar i Europa. 205:an var känd för sina läckande tätningar i ventilkåpan, problem med topplockspackningarna (i bensinmotorer), spruckna axelmanschetter, utslitna styrningssystem och skadade bromskomponenter. 206:an och 207:an hade ofta problem med spjäll och fjädrar. Nyare versioner av 207:an hanterade oljeförlust bättre, men hade ofta problem med generatorn och mätaren för kylvätskans temperatur. Mindre fordon från den franska tillverkaren släpptes på marknaden i form av PEUGEOT 104, 106, 107 och sedan år 2014 även 108.

Svagheter hos de kompakta och medelstora fordonen från PEUGEOT

Fordonen från kompaktklassen, såsom 306:an som släpptes efter 309:an eller efterföljarna 307:an och 308:an, är billiga alternativ till en Volkswagen Golf eller Ford Focus. 307:an brukar ha problem med trasiga dubbelmassesvänghjul, spräckta turboladdare, defekta startmotorer och fuktkänsliga tändsystem. I den mellanstora 406:an bör bromsbeläggen kontrolleras efter en körsträcka på 40 000 km. En glidande koppling och problem med växellåda och avgassystem är andra vanliga defekter.

Snabba leveranser av billiga reservbildelar till PEUGEOT-modeller

Oavsett om du är på jakt efter reservdelar till PEUGEOT 407, 607, 806 eller 807 erbjuder vi styrdelar, servopumpar, drivaxlar, hjullager och många andra fordonskomponenter för den franska biltillverkarens alla modeller. Vi erbjuder högkvalitativa delar från välkända leverantörer till mycket rimliga priser. Beställ bildelarna du behöver bekvämt från soffan och låt dig överraskas av våra snabba leveranstider nu.

Den mest sålda reservdelen till PEUGEOT