Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

NGK delkatalog

Mest sålda NGK produkter
Tändstift NGK
147,93 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen
Tändstift NGK
161,95 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen
Tändstift NGK
78,65 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen
Tändstift NGK
189,94 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen

NGK Bildelar i originalkvalitet

Reservdelar NGK Erbjudande
Bestseller Motor
Original NGK Motor Bästsäljare
Bestseller Tändsystem och glödsystem
Original NGK Tändsystem och glödsystem Bästsäljare
Bestseller Avgassystem
Original NGK Avgassystem Bästsäljare
Bestseller Bränslesystem
Original NGK Bränslesystem Bästsäljare
Bestseller Växellåda
Original NGK Växellåda Bästsäljare
Bestseller Sensorer, reläer, styrenheter
Original NGK Sensorer, reläer, styrenheter Bästsäljare

NGK Reservdelar katalog

Nästan varenda biltillverkare använder sig av NGKs produkter

Till största del så producerar NGK tändstift, glödstift, sensorer och tändningskablar som garanterar tändningen i ett fordon. Kvalitén på deras produkter är väldigt hög som kan bevisas av listan över dess klientel. I många år har nästan alla välkända bilmärken liksom lyxbilmärken dragit nytta av NGKs produkter. Några av märkena som NKG levererar till är Alfa Romeo, Audi, VW, BMW, Opel, Fiat, Jaguar, Smart, Renault, Ferrari, DaimlerChrysler, Volvo, Seat, Saab Bentley, Maserati, Renault and Rolls Royce. Med ett sådant klientel är det lätt att förstå att NGKs produkter är av allra högsta kvalitet. Vad nästan alla biltillverkare tycker är bra är trots allt garanterat att vara bra för vilken slutanvändare som helst.

Tyskland som den viktigaste grenen för bilindustrin i Europa

Tyskland som har en av de största bilmarknaderna i Europa har varit det Europeiska högkvarteret ända sedan 1979. Denna plats har valts ut på grund av dess ekonomiska position samt dess närvaro, och har alltid varit stöttande av andra Europeriska grenar. Det som är av högst värde är dess kvalitet, prestanda och snabba leverans. En effektiv logistik garanterar att alla delar skickas på direkten dessutom med en låg felfrekvens. På Teknologi-Centret i Tyskland testas alla NKGs produkter noggrant innan de lämnar lagret.

NGK Tändstift Co.

NKGs Tändstift Co. är från början ett Japanskt företag med sitt huvudkontor i Japan. Man insåg snabbt företagets potential på den Europeiska marknaden och etablerade 36 dotterbolag. Företagets över 12,000 anställda i 11 fabriker, mer än 20 försäljningskontor och 4 utvecklningscenter genererar varje år miljarder dollar i inkomst. Som man kan vänta sig genereras majoriteten av delfältet Automotive Components.