Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

ATE delkatalog

Mest sålda ATE produkter
Varningssensor, bromsbeläggslitage ATE
74,59 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen
Hållare, bromsledning ATE
24,71 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen
Bromsskiva ATE
807,46 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen
Bromsskiva ATE
541,69 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen

ATE Bildelar i originalkvalitet

Reservdelar ATE Erbjudande
Bestseller Stötdämparna, fjädrar, bladfjädrar
Original ATE Stötdämparna, fjädrar, bladfjädrar Bästsäljare
Bestseller Koppling / delar
Original ATE Koppling / delar Bästsäljare
Bestseller Oljor och vätskor
Original ATE Oljor och vätskor Bästsäljare
Bestseller Draganordning / delar
Original ATE Draganordning / delar Bästsäljare
Bestseller Sensorer, reläer, styrenheter
Original ATE Sensorer, reläer, styrenheter Bästsäljare
Bestseller Rör och slangar
Original ATE Rör och slangar Bästsäljare

ATE Reservdelar katalog

Upptäck ATE bromsskivor, bromspedaler och mycket mer i REXBOs shopp med bildelar

Med ATE, presenterar REXBO en mycket berömd tillverkare av bromsar, en tillverkare som varit på marknaden i över ett århundrade. Förutom sportbromsar och bromsar av högpresterande bromsar producerar ATE också standardmodeller för flertalet typer och modeller. Ett stort utbud av bromsskivor och pedaler hittas i REXBOs onlineshopp. Detsamma gäller delar till koppling så som huvudcylindrar eller slavcylindrar av ATE.

Tradition och innovation: det är vad ATE representera, och har gjort i 100 år

Framgångssagan ATE tog sin början 1906 när företagets grundare Alfred Teves startade upp sitt eget företag. Fem år senare påbörjades arbetet med Alfred Teves Maschinen- und Armaturenfabrik. De anställda i företaget fick framförallt arbeta med tillverkningen av bromssystemet och kolvringar. Senare blev välkända biltillverkare så som Wanderer, Hansa och Audi kunder till ATE. Världen av motorsport upptäckte sitt intresse för ATEs bromssystem på mitten av 30-talet.

Idag ägs ATE av Continental AG

Ända till idag har bromsexperten fortsatt att utveckla och regelbundet presentera nya innovativa produkter. Ett utmärkt exempel på det är PowerDisc prestanda-bromsskivor. Dessutom tillverkar ATE även bromsvätska, bromskraftsregulatorer och boosters, kopplingskablar och slangar, liksom hastighetssensorer och olika typer av utrustning för tester av servicebromsar.

Beställ täckta bromsskivor och bromspedaler i keramik av ATE direkt från REXBO

ATE är också kända för sina täckta bromsskivor som företaget också tillverkar för försäljning på eftermarknaden. De korrosionsresistenta bromsskivorna är försedda med en miljövänlig legering som erbjöd utmärkt skydd mot rost. Förutom det erbjuder tillverkaren bromspedaler i keramik som är särskilt hållbara och rena. Tack vare den innovativa fiberteknologin bildar blandningen som används i bromspedalerna en slittålig hinna på ytan av bromsskivorna då de används. Som resultat sker bromsningen på hinnan snarare än på skivan. En stor fördel är att slitaget på bromsskivan minimeras. Samtidigt förhindrar de keramiska bromspedalerna skivornas erodering.

Kvalién på ATEs bromsar går bortom den standard som vanligen krävs

Med över 9,000 olika produkter är utbudet av ATEs delar i särskilt stort och varierat i REXBOs shopp. Vårt urval innehåller både kärndelar och nya delar. Kvalité och säkerhet karaktäriserar dessa delar. Detta är delvis på grund av ATEs krav på att alltid överträffa standardkraven. I tester av produkterna kontrolleras slitage och ljudet på bromsarna. ATE överträffar regelbundet EUs krav på bromspedaler (ECE R-90) vilket tillåter det maximala värdet på 15% avvikelser av bromsarnas prestanda jämfört med originalutrustning av tillverkarens kvalitét. Med ATEs original-bromspedaler kan kunderna känna sig säkra: de möter eller överträffar kraven på originaldelar.