Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

MONROE delkatalog

Mest sålda MONROE produkter
Stabilisatorstag MONROE
161,61 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen
Fjäderbenslagring MONROE
458,36 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen
Dammskyddsats, stötdämpare MONROE
204,52 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen
Stabilisatorstag MONROE
149,31 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen

MONROE Bildelar i originalkvalitet

Reservdelar MONROE Erbjudande
Bestseller Bromssystem
Original MONROE Bromssystem Bästsäljare
Bestseller Karosseridelar, belysning, speglar
Original MONROE Karosseridelar, belysning, speglar Bästsäljare
Bestseller Stötdämparna, fjädrar, bladfjädrar
Original MONROE Stötdämparna, fjädrar, bladfjädrar Bästsäljare
Bestseller Inredning och comfort
Original MONROE Inredning och comfort Bästsäljare

MONROE Reservdelar katalog

Världsledare

Sedan Tennecos oberoende 1999, har Monroe utvecklats till en av de ledande utvecklarna, tillverkarna och leverantörerna av produkter till kontrollsystem för utsläpp och fjädringsprodukter för bilmarknaden för originalutrustning. Närvaron på den geografiska marknaden göra att Tenneco (Monroe) täcker ett brett utbud av marknader och kan därför förse ett obegränsat antal kunder. Med idag 24,000 medarbetare på 80 fabriker runt om i världen ansvarar de för utveckling av innovativa produkter samt förbättringen av nuvarande produkter och i god tid levererar de till slutanvändare. Tennecos framtid som en av världsledarna verkar även den vara säkrad; eftersom att den nya standarden och de nya förordningarna kommer träda i kraft inom de nästa fem åren kommer det att vara nödvändigt för slutanvändare att anpassa sina fordon för att möta dessa strikta standarder. Därför är Monroes produkter ett bra val även bortsett från dess 2 åriga garanti och höga kvalitét.

Framgång genom professionell utveckling och erfarenhet

I många år har Monroes högsta prioritet varit att garantera hög kvalitet på produkter, nöjda kunder och produktteknologi. Gång på gång har denna strategi visat på hur stora uppfinningar som i långa loppet bevisar sig. I de 14 centren för Forskning & Utveckling run om i världen jobbas det ständigt på nya lösningar och innovationer. Utvecklingen av Tenneco stannar hursomhelst inte på produktnivå eftersom att företaget dessutom lägger mycket vikt på att träna anställda. Därför har företaget ett fullt arbetslag som regelbundet förses med vidare träning och utbildning. Kombinationen av kompetent kunskap och innovativa produkter gör Monroe till vad det är idag.

Garanterad kvalitet

Tennecos Monroe-produkter är på marknaden kända som ledare inom teknologin kring utrustningen av fordon på fabriksstadiet. Stötdämpare, fjädrar, sfärer, stagar, kompletta stagmonteringar, styrning och delar till fjädring tillverkas till den högsta industriella standarden och är alla certifierade produkter. Tenneco är så säker på och har så pass stor erfarenhet av sina produkter att företaget inte drar sig för att erbjuda en tvåårsgaranti.