Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

MANN-FILTER delkatalog

Mest sålda MANN-FILTER produkter
Kupéfilter MANN-FILTER
237,14 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen
Oljefilter MANN-FILTER
92,56 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen
Kupéfilter MANN-FILTER
146,50 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen
Kupéfilter MANN-FILTER
252,33 kr
inkl.25% moms,
exkl. leveranskostnader Lägg i kundvagnen

MANN-FILTER Bildelar i originalkvalitet

Reservdelar MANN-FILTER Erbjudande
Bestseller Motor
Original MANN-FILTER Motor Bästsäljare
Bestseller Filter
Original MANN-FILTER Filter Bästsäljare
Bestseller Stötdämparna, fjädrar, bladfjädrar
Original MANN-FILTER Stötdämparna, fjädrar, bladfjädrar Bästsäljare
Bestseller Växellåda
Original MANN-FILTER Växellåda Bästsäljare

MANN-FILTER Reservdelar katalog

Näst intill felfri tillverkning

Mann-Filter är en del av företaget Mann+Hummel och är ett premiummärke som är tillgängligt för nästan varenda fordonstyp på den globala eftermarknaden. Kvalitet tillsammans med den perfekta blandningen av miljömässiga och ekonomiska parametrar gör Mann-Filters produkter till något alldeles särskilt på eftermarknaden. Kring 800 anställda på företagets avdelning för forskning och utveckling jobbar hela tiden på att arbeta fram nya speciella egenskaper, förbättringar och innovationer. Det faktum att företaget kan ståta med över 3,000 patenter och patentansökningar bevisar och demonstrerar vikten företaget lägger på utveckling. Kvalitetshanteringen implementeras under hela utvecklingsprocessen, från att idén kläcks till att den lanseras i massproduktion. Detta garanterar att kundernas höga krav blir uppfyllda. Alla Mann-Filters tillverkningsprocesser definieras på att precist sätt för varje produkt och delas in i tre kategorier: grundprocesser, nyckelprocesser och kärnprocesser. Varje steg i tillverkningen av filter är utformade för att eliminera fel. De distribuerade produkternas tillgänglighet, leverans och logistik är ytterligare aspekter på vad företaget anser vara viktigt. Med en möjlighet att leverera 95% kan Mann-Filter njuta av en ledande position på eftermarknaden.

Certifierad topp kvalitet med maximal säkerhet

Filter är som tysta hjältar i bilens dagliga liv: du kan inte se eller höra dem - men ändå levererar de konstant med sin bästa prestanda. Som rengöringsutrustning har de en avgörande inverkan på funktionen och livslängden på moderna motorer. Mann-Filters har antagit denna utmaning. Företaget tillverkar filter för luftregöringssystem (kupéfilter, luftfilter), vätskefiltreringssystem (oljefilter, bränslefilter) sugsystem och delsystem. Eftersom att dessa filter används konstant är hög kvalitet av största vikt. Det är dock inte lätta att avgöra kvaliten på ett filter från utsidan. Det är därför det är viktigt att förlita sig på certifierad toppkvalitet och maximal nivå på säkerheten.

Konstant kvalitetskontroll

Mann-Filter når alltid upp till OE-kvalitet. Detta är garanteras regelbundet genom noggranna certifieringsrevisioner av ett självständigt institut. Dessa revisioner överrensstämmer med den världsomspännande TS 16949 standard. Utrustningen till testet består av toppmoderna teknologier som redan används så tidigt som under utveklingsstadiet. Prototyperna får gå igenom ett antal funktion- och hållbarhetstest. Om produkten klarar dessa test levereras prototyperna till fabriker enligt de centrala kraven för produktion världen över. Mann-Filters kvalitet är dock inte begränsad till produkten utan inkluderar även service och personlig rådgivning. Företagets motto är att högvalitativa produkter på ett naturligt sätt även involverar högkvalitativ service.