Styrning kategori: Styrstag i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Styrstag

FEBI BILSTEIN Styrstag av hög kvalité
A.B.S. Styrstag av hög kvalité
RIDEX Styrstag av hög kvalité
MAPCO Styrstag av hög kvalité
VAICO Styrstag av hög kvalité
Styrstag SKF positivt pris
Styrstag STARK positivt pris
Styrstag MONROE positivt pris
Styrstag TRW positivt pris
Styrstag TOPRAN positivt pris

Styrstag för bil köp billigt online

Styrstagssatser överför kraft från ratten till hjulen och bibehåller den korrekta styrriktningen vid manövrering. De här komponenterna har inte en bestämt livslängd. Man undersöker deras skick när man besiktar bilen.

Allt du behöver veta för att byta ut styrstagssatsen

  1. Man kan ofta upptäcka fel genom att knackande ljud hörs från stötdämparna vid körning, försämrad stabilitet, att man kan känna av vibrationer samt överdrivet frispel i ratten. Man kan även upptäcka frispel i parallellstagsleden när man inspekterar komponenten.
  2. När man märker av tecken som tyder på att fel uppstått bör du beställa en styrstagssats och kontakta en bilverksad för utbyte. För att utföra arbetet på ett enkelt och säkert sätt behövs speciell utrustning, inklusive ett lyftverktyg.
  3. Processen av att ta bort den gamla komponenten kan vara svår på grund av korrosion. För att plocka bort komponenten på ett försiktigt sätt förbehandlar specialisterna kontakterna med antirostmedel.
  4. I de flesta fallen används en speciell avdragare. Efter att man bytt ut komponenten måste hjulen justeras.
  5. När fordonet körs på vägar i dåligt skick är det önskvärt att undvika höga hastigheter, det rekommenderas att du långsamt och försiktigt kör över ojämnheter. Du bör vara extra försiktigt när du kör över järnvägsspår till exempel. Detta hjälper till att förlänga livslängden på komponenterna.
  6. Undersök damaskerna till parallellstagsleden då och då. När du upptäcker defekter bör du köpa nya i vår webbutik snarast. Komponenterna är relativt billiga och, när du byter ut dem i god tid, minimerar du risken för att slipande partiklar och vatten tränger in i mekanismen.

Erbjudanden på Styrstag bildelar