Rör och slangar kategori: Kylmedelsfläns i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Kylmedelsfläns

FEBI BILSTEIN Kylmedelsfläns av hög kvalité
RIDEX Kylmedelsfläns av hög kvalité
MAPCO Kylmedelsfläns av hög kvalité
VAICO Kylmedelsfläns av hög kvalité
STARK Kylmedelsfläns av hög kvalité
Kylmedelsfläns VAN WEZEL positivt pris
Kylmedelsfläns TOPRAN positivt pris
Kylmedelsfläns ELRING positivt pris
Kylmedelsfläns SWAG positivt pris
Kylmedelsfläns METZGER positivt pris

Kylmedelsfläns för bil köp billigt online

Kylvattenflänsar används för att koppla samman slangar med antifrys-tanken, topplocket och andra delar. Dessa delars livslängd är inte definierad men de bör bytas ut om kopplingarna förlorar sin lufttäthet.

Viktig information om kylvattenflänsar

  1. De huvudsakliga symptomen vid defekter på kylvattenflänsar är att kylarvätska droppar under motorhuven, samt ökad bränslekonsumtion.
  2. Vi rekommenderar att du köper en kylvattenfläns tillsammans med en packning eftersom de bör bytas ut tillsammans. Du kan beställa packningen separat till ett lågt pris, eller tillsammans med delen. Det är även rekommenderat att installera nya fästen samtidigt eftersom de ofta oxiderar och går sönder till följd av vätskeläckage i systemet.
  3. Du kan installera nya flänsar på egen hand, men se till observera säkerhetsåtgärder vid dränering av arbetsvätskan. Du kommer behöva skruvnycklar av en passande storlek och en momentnyckel. Innan installation bör du rengöra delens säte från spår av den gamla packningen.
  4. Denna delens skick är beroende av kvaliteten på kylarvätskan som används. Vi rekommenderar att du köper den i vår onlinebutik, där vi erbjuder ett brett urval från pålitliga tillverkare.

Erbjudanden på Kylmedelsfläns bildelar