Remmar, kedjor, rullar kategori: Kuggremssats, Kamremskit i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Remmar, kedjor, rullar katalog

Tillverkare av reservdelar för Kamremssats

BOSCH Kamremssats av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Kamremssats av hög kvalité
RIDEX Kamremssats av hög kvalité
MAPCO Kamremssats av hög kvalité
VAICO Kamremssats av hög kvalité
Kuggremssats SKF positivt pris
Kuggremssats STARK positivt pris
Kuggremssats VALEO positivt pris
Kuggremssats TOPRAN positivt pris
Kuggremssats SWAG positivt pris

Kuggremssats för bil köp billigt online

Kamremssatser används för att hålla monteringen i gott skick. I regel innehåller de remskivor, förseglingar, packningar och fästen. I genomsnitt behöver du byta ut dem efter 80,000 - 100,000 km.

Var du behöver veta om installationen av kamremssatser

  1. Under en besiktning kan man se om man behöver köpa en sats tidigare. Om man till exempel kan se flisor på remskivan eller om bältet blivit fransigt.
  2. De verktyg som ofta behövs under installation är öppningsnyckel, hjulnyckel och skruvmejslar. Även med rätt verktyg rekommenderas det dock att man kontaktar en verkstad. Detta eftersom att minsta misstag under processen kan ha allvarliga konsekvenser. Om till exempel inte markeringarna på vevaxeln och kamaxeln är i korrekt riktning kommer inte motorn fungera som den ska. Ibland inte ens gå att starta.
  3. Priset för en sats är vanligtvis mindre än för alla komponenter att köpas separat. Förutom det kan du på så sätt vara säker på att alla komponenterna passar ihop efter sina tekniska parametrar.
  4. I många fall byts vattenpumpen ut tillsammans med komponenterna till kamremmen. Du kan beställa kamremssatser tillsammans med vattenpumpen eller utan den i vår onlineshop. Med oss kan du alltid handla praktiskt och billigt.
  5. Skjut inte upp installationen av satsen. Om det inte underhålls när det ska kan det resultera i att motorn börjar vibrera mer och att den stängs av under användning. Om drivremmen går sönder kan det dessutom leda till en kostsam reparation av motorn.
  6. Det är viktigt att kontrollera smörjningssystemet till motorn och att snabbt fixa läckage av motorolja ifall det skulle behövas. Om olja kommer i kontakt med delarna till kamremssatsen kommer detta att skynda på förslitningsprocessen.

Erbjudanden på Kamremskit bildelar