Remmar, kedjor, rullar kategori: Kuggrem i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Alla kategorier i Remmar, kedjor, rullar katalog

Tillverkare av reservdelar för Kuggrem

BOSCH Kamrem av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Kamrem av hög kvalité
RIDEX Kamrem av hög kvalité
MAPCO Kamrem av hög kvalité
VAICO Kamrem av hög kvalité
Kuggrem SKF positivt pris
Kuggrem STARK positivt pris
Kuggrem TOPRAN positivt pris
Kuggrem SWAG positivt pris
Kuggrem METZGER positivt pris

Kamrem för bil köp billigt online

Kamremmar synkroniserar vevaxelns rörelse med kamaxeln. De säkerställer ventilstyrningens funktion och överför vridmoment till kylsystemets pump och andra enheter. De bör bytas ut efter var 80,000:e - 100,000:e km.

Viktig information om kamremmar

  1. Symptom på en defekt kamrem inkluderar ljud såsom sprakanden, klick, hummanden och visslingar från motorutrymmet, som ökar i styrka vid höga hastigheter. Andra symptom är att motorn minskar i kraft och tjock rök från avgasröret.
  2. Utbytesproceduren för denna bildel beror på motorns och drivenhetens utformning, och på antalet enheter som drivs av remmen. I vilket fall som helst så bör arbetet utföras av professionella då det är viktigt att säkerställa axlarnas korrekta position i relation till varandra, vilket är nästintill omöjligt utan specialistutrustning.
  3. Inhandla kamremmar tillsammans med rullar. Det är rekommenderat att byta ut dem som ett set. I vår onlinebutik kan du även köpa billiga vattenpumpar för att byta ut alla slitna delar på en gång.
  4. För att förlänga dessa komponenters livslängd bör du se till att de är korrekt fastsatta. Det är även nödvändigt att se över remskivornas passning, det skyddande höljets skick, motorutrymmets renhet och smörj- och kylsystemens täthet.

Erbjudanden på Kuggrem bildelar