Reservdelar katalog till OPEL köp billigt
Bilmärke
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Reservdelar som passar OPEL

Vårt urval av premiummärken

STARK reservdelar katalog
BOSCH reservdelar katalog
SACHS reservdelar katalog
SKF reservdelar katalog
VALEO reservdelar katalog
VAN WEZEL reservdelar katalog
MAPCO reservdelar katalog
A.B.S. reservdelar katalog
HELLA reservdelar katalog
ATE reservdelar katalog
MONROE reservdelar katalog
TRW reservdelar katalog
Andra tillverkare från General Motors Company

Användbar information angående underhåll och inspektion av OPELfordon

Klassiska fordon som Manta, Kadett eller Rekord gjorde en gång OPEL till en av de mest framgångsrika tyska biltillverkarna. Under 1990-talet började märket dock få dåligt rykte. Märket sades vara till för arbetarfamiljer och studenter som inte hade råd att köpa bilar av märken som VW, BMW eller MERCEDES-BENZ. Problem med kvalitet och design ledde till en försämrad image, vilket företaget har försökt kompensera för de senaste åren. Den tyska fordonstillverkaren, som tillhör bilgruppen General Motors, fokuserar nu mer och mer på nya innovationer och att återuppliva tidigare kultbilar.

OPEL – typiska svagheter hos kultmärket

Företaget, som grundades år 1862, är särskilt framgångsrikt inom småbilssegmentet med modeller som Adam, Corsa och Karl. Den gamla slogan "Opel att lita på – nu och i framtiden" stämmer in relativt bra på Corsa. Den äldre generationens modeller har knappt några tekniska svagheter. I modellen Corsa D, som byggdes mellan åren 2006 och 2014, är de vanligaste problemen utslitna hjullager, brutna chassifjädrar på de främre och bakre axlarna eller läckande injektorer i dieselmotorerna. Det kompakta fordonet Astra, som efterträdde Kadett, hade särskilt lätt för att gå sönder fram till släppet av Astra J år 2009. Den nya generationen har endast fått negativ uppmärksamhet för rostiga avgassystem samt problem med farthållare, sensorer, fjädrar och vibrationsdämpare. Vectra, som är föregångare till Insignia, är känd för sitt rostbenägna avgassystem som är typiskt för OPEL samt styrningsdelar som slits ut snabbt.

Vanliga problem med Zafira och Omega

Hos begagnade versioner av den kompakta skåpbilen Zafira är defekta styrventiler, blockerade partikelfilter, fel på kamaxelns sensorer och lambdasonden samt defekt transmission vanliga problemområden. Det gäller särskilt i fordonsmodeller med sex växlar. Om du funderar på att köpa ett fordon med bakhjulsdrift från detta kultmärke hittar du dem bara på andrahandsmarknaden – exempelvis i form av mellanstora Omega. Denna bil har de typiska problemen med defekta generatorer och startmotorer.

Reservdelsbutik med ett enormt utbud av billiga bildelar till OPEL

Med hjälp av vår kundorienterade webbutik för fordonsdelar kan du hålla din begagnade tyska bil i gott skick utan att behöva spendera för mycket. Vare sig det gäller bensintankar, belysning, spiralfjädrar, stötdämparlager, bromsbelägg eller bromsbackar erbjuder vi fordonsdelar av hög kvalitet från välkända tillverkare, vilket säkerställer långvarig säkerhet när ditt fordon behöver repareras. Enkla och säkra betalmetoder, snabba leveranstider och personlig hjälp från kompetenta medarbetare är några fördelar som skiljer oss från andra butiker. Beställ dina delar online nu och prova vår utmärkta service själv!

Den mest sålda reservdelen till OPEL