Reservdelar katalog till KIA köp billigt
Bilmärke
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Reservdelar som passar KIA

Vårt urval av premiummärken

STARK reservdelar katalog
BOSCH reservdelar katalog
SACHS reservdelar katalog
SKF reservdelar katalog
VALEO reservdelar katalog
VAN WEZEL reservdelar katalog
MAPCO reservdelar katalog
A.B.S. reservdelar katalog
HELLA reservdelar katalog
TRW reservdelar katalog
FEBI BILSTEIN reservdelar katalog
VAICO reservdelar katalog
Andra tillverkare från Hyundai Kia Automotive Group

Användbar information angående underhåll och inspektion av KIAfordon

Under lång tid ansågs Sydkoreas äldsta biltillverkare KIA vara en "Plain Jane" på bilmarknaden. Företaget var känt för sina billiga fordon och försökte i synnerhet rikta in sig på prismedvetna kunder. Med alldagliga designlösningar och fordon som inte direkt var några teknologins underverk var märkets modeller en sällsynt syn på vägar i Storbritannien. Först år 1998, när HYUNDAI tog över KIA och den kända designern Peter Schreyer från VW blev en nyckelperson, började detta förändras. Idag kan köpare åtnjuta skapligt snygga fordon till rimliga priser i modeller såsom den nya generationens SUV Sportage eller minibussen Venga MPV.

Typiska problem hos KIA-fordon

Det lilla fordonet Picanto är ett av de rymligaste i sin klass, men om du funderar på att köpa en ny eller begagnad sådan måste du vara medveten om ett par ovanliga egenskaper hos den. Dess bromsar tenderar att slitas ut snabbt och bilen har även problem med defekta batterier, sin slutljuddämpare, sitt belysningssystem samt avslitna kuggremmar. Däremot är kombikupén Ceed (tidigare Cee’d) ett pålitligt fordon som funnits på marknaden i Storbritannien sedan år 2007. Nu är den inne på sin tredje generation. Dess enda problem är att kopplingen ibland krånglar. SUV:en Sorento är inte lika tekniskt mogen och dess ägare klagar ibland över svagheter i form av defekta kamaxlar, turboladdare och injektorer samt höga oljeförluster och trasiga huvudpackningar.

KIA Rio – ett litet fordon som kan ha stora problem

Modellen Magentis, som är efterträdare till Clarus, täcker den sydkoreanska biltillverkarens mellansegment. Den lanserades i Europa år 2011. Inledningsvis såldes den under namnet Optima. År 2000 presenterades Rio i Storbritannien som en rival till Volkswagen Polo. Modellerna var, fram till år 2008, inte övertygande i avseendet långsiktig kvalitet. Elektriska problem, defekta startmotorer och tändstift, förskjutna torkarmekanismer och korroderade motorhuvar skapade ofta problem för bilägarna.

Leverantör av reservdelar till KIA-fordon med mångårig erfarenhet och utmärkta priser

När allt kommer omkring finns det inga defekter som inte kan lagas. Du hittar slit- och reservdelar såsom blinkerslampor, ljuddämpare, bromskraftsregulatorer, bromsbelägg, stötdämparlager med mera i vår bildelsbutik på nätet. Vi erbjuder komponenter i originalkvalitet till KIA som garanterar utmärkt hållbarhet och prestanda. I vår pålitliga webbutik sker alla betalningar med säker anslutning. Vår långa erfarenhet och vårt välfyllda lager säkerställer att du får hem bildelarna du beställt snabbt.

Den mest sålda reservdelen till KIA