Vindruterengöring kategori: Vindrutetorkare, Torkarblad Bakruta, Vindrutetorkarblad, Torkarbladsats i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Vindrutetorkarblad

BOSCH Vindrutetorkare fram och bak av hög kvalité
RIDEX Vindrutetorkare fram och bak av hög kvalité
MAPCO Vindrutetorkare fram och bak av hög kvalité
VAICO Vindrutetorkare fram och bak av hög kvalité
STARK Vindrutetorkare fram och bak av hög kvalité
Vindrutetorkare VALEO bak och fram positivt pris
Vindrutetorkare TOPRAN bak och fram positivt pris
Vindrutetorkare JP GROUP bak och fram positivt pris
Vindrutetorkare HELLA bak och fram positivt pris
Vindrutetorkare JAPANPARTS bak och fram positivt pris

Torkarbladsats bak och fram för bil köp billigt online

Torkarblad är till för att avlägsna vatten och smuts från vindrutan. De garanterar god sikt i dåligt väder. Den genomsnittliga livslängden på dessa komponenter är 1 år. Rekommendationen är att byta ut dem innan vintern.

Vad du skulle behöva veta om byte av torkarblad

  1. Att komponenterna behöver bytas ut indikeras av otvättade delar och fläckar på vindrutan, oljud från torkarna och att de rör sig ojämnt. Under inspektion kan man också se att de är är kantstötta, har sprickor och slitage på gummit.
  2. Komponenterna skiljer sig i fästena och vilket borde övervägas när du väljer och installerar dem.
  3. Du kan enkelt byta ut komponenterna på egen hand utan några extra verktyg. De enda du behöver göra är att skydda vindrutan mot att torkarbladet kan glida ur greppet. Du kan behöva en handduk för detta.
  4. Dessa bildelar kan bytas ut i par. Innan du beställer torkarblad, notera att vänster och höger komponent kan vara av olika storlek. Det är också viktigt att inte byta dem under installation.
  5. För att se till så att de här bildelarna håller så länge som möjligt, välj högkvalitativa komponenter. I vår onlineshopp kan du köpa dem billigt. Dessutom hittar du ett brett utbud av produkter till smörjning och skydd av leder i vår katalog. För att förlänga livslängden på dina torkarblad, se till att det alltid finns tillräckligt mycket spolarvätska och att rengöringssystemet fungerar som det ska. Kom ihåg att smuts på vindrutan gör att gummit på torkaren slits.
  6. Om komponenterna fryser fast mot vindrutan på vintern, försök inte avlägsna dem med våld. Starta motorn och vänta till isen smälter eller använd dig av en särskild isbortagnings-spray. Gör det till en vana att vinkla ut torkarbladen från vindrutan när du lämnar ditt fordon parkerad.
  7. Torka regelbundet av torkarbladen med en fuktig trasa och tvätta av dem med kranvatten. Detta avlägsnar smuts och sand som är slitande. Det rekommenderas inte att smörja gummit med motorolja och silikonbaserade produkter. Även om de inte skadar komponenten är de inte bra för vindrutan och lämnar oljiga fläckar på ytan.

Erbjudanden på Torkarblad bildelar