El-system kategori: Startmotor i onlinebutiken
Bilmärke
1
Modell
2
Motor
Motor
3

Tillverkare av reservdelar för Startmotor

BOSCH Startmotor av hög kvalité
FEBI BILSTEIN Startmotor av hög kvalité
RIDEX Startmotor av hög kvalité
MAPCO Startmotor av hög kvalité
STARK Startmotor av hög kvalité
Startmotor VALEO positivt pris
Startmotor SWAG positivt pris
Startmotor JP GROUP positivt pris
Startmotor HELLA positivt pris
Startmotor JAPANPARTS positivt pris

Startmotor för bil köp billigt online

Startmotor är elektromekaniska enheter som syftar till att starta motorn. De vevar upp motorns axel tills den når hastigheten som krävs vid start. Med rätt underhåll kan de fungera i upp till sex år eller mer.

Viktig information om byte av startmotor

  1. Om startaren är defekt kommer du ha svårigheter med att starta motorn. Om startmotorn inte går igång eller driver igång motorn för sakta är den med stor sannolikhet defekt. Andra symptom inkluderar att batteriet laddar ut fort, samt ett skallrande och hummande läte från under motorhuven.
  2. Enheten bör installeras vid en servicestation. Processen kräver ofta nedmontering av fjädringselement, vevhusskydd, radiatorer, intags- och avgasrör. Efter ommontering kommer ett antal mekanismer behöva justeras vilket kan göras på ett korrekt sätt enbart med hjälp av specifika färdigheter och utrustning.
  3. Innan du beställer en startmotor i vår onlinebutik, kontrollera avlägsningsproceduren i din fordons servicemanual. Detta kommer hjälpa dig förstå vad för arbete som behöver utföras, och köpa allt du behöver för reparation: packningar, remmar, förseglingar och smörjmedel.
  4. Försök inte starta motorn i längre än 7 sekunder. Om motorn inte går igång vid det första försöket, repetera proceduren tidigast efter 30 sekunder.

Erbjudanden på Startmotor bildelar